Overslaan naar inhoud

Exclusief voor onze klanten

Het strategielab

Het GeONE strategielab is speciaal voor onze klanten en laat hen profiteren van al onze ervaring. Tegelijkertijd is het een initiatief waar klanten met ons sparren over nieuwe mogelijkheden die de techniek kan bieden, op een vrijblijvende basis. Op die manier beantwoorden we vragen die klanten nog niet hebben gesteld.

Onze kennis en ervaring geborgd voor uw succes

GeONE onderscheidt zich graag met dienstverlening voor en na de implementatie van software. Wij vinden namelijk dat de software niet leidend moet zijn, maar juist uw businessdoelstellingen en -resultaten. Met die filosofie begeleiden wij al onze klanten en lossen we keer op keer nieuwe informatiemanagementuitdagingen op. We borgen de strategieën, toepassingen en technieken waarmee we deze informatiemanagementuitdagingen oplossen. Van deze kennis en ervaring, die zeer sectorafhankelijk is, kunnen andere klanten profiteren. Zo lossen we dankzij het strategielab uitdagingen in eenzelfde sector sneller en efficiënter op door geleerde lessen uit het verleden. Met de kennis en ervaringen uit verschillende sectoren faciliteren wij kruisbestuiving op het gebied van informatiemanagement. Zo benut een organisatie uit het onderwijsveld nu een toepassing met kunstmatige intelligentie die wij realiseerden voor een accountancykantoor, dankzij de overeenkomsten in de informatiemanagementuitdaging. Dankzij ons strategielab lossen we uitdagingen efficiënter en sneller op en leveren we op een effectieve manier innovatie aan onze klanten.

Waar anderen slechts een oplossing leveren denken wij mee met uw toekomst

Informatie, data en documenten worden steeds bepalender voor het succes van organisaties. GeONE denkt dan ook graag verder dan uw initiële hulpvraag. We lossen niet alleen uw pijnpunten op met onze oplossingen, maar we verbinden ons ook graag aan uw toekomst. Daarvoor creëren we toekomst vaste strategieën en hands-on technieken om uw organisatie te laten uitblinken in informatiemanagement. Vandaag en morgen. In ons lab experimenteren we voortdurend met innovatieve prototypes van de toekomst. Nieuwe technieken, toepassingen en testen. Dat lab wordt gevoed met uitdagingen die bij onze klanten spelen of gaan spelen. Zo kunnen klanten bij ons vrijblijvend sparren en spelen met onze nieuwe prototypes, waarop wij verder kunnen schaven aan deze ontwikkelingen.

Daarvoor luisteren we niet alleen goed naar de situatie van klanten, maar we komen ook proactief met initiatieven. Zo leren wij van onze klanten en benutten onze klanten ons potentieel.

Snel naar
Terug naar boven