Ga naar hoofdinhoud
Complete & uniforme dossiersmet rechtsgeldige digitale handtekeningen

Bastiaan Brefeld
Informatiemanagementexpert
bij GeONE

Samira el Bouziani
Business Development
bij PKIsigning

Veilig, vindbaar en op orde?

Bastiaan Brefeld
Informatiemanagementexpert
bij GeONE

Samira el Bouziani
Business Development
bij PKIsigning

Webinar

Dossiervorming & Digitaal ondertekenen

anno 2023

Hoe zorg je ervoor dat je klantdossiers altijd volledig en hetzelfde zijn? Hoe creëer je een optimaal goedkeurings- en ondertekenproces? Wanneer is een digitale handtekening rechtsgeldig? 

Met de integratie tussen M-Files en PKIsigning realiseer je complete & uniforme dossiers inclusief rechtsgeldige digitale handtekening. We bespreken de totale cyclus van documentbeheer en het complementeren van dossiers, met betrouwbare (rechtsgeldige) digitale ondertekening volgens de Europese wet- & regelgeving. 

De onderwerpen

  • Uniforme & complete dossiers
  • Digitaal ondertekenen vanuit juridisch perspectief
  • Demonstratie integratie M-Files & PKIsigning

Zij beheren documenten met M-Files

Wij zijn een club enthousiastelingen

Die organisaties helpt bij hun document management

Bij GeONE werk ik met een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Voor ons zijn bedrijfsprocessen altijd het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseren we die processen en brengen deze in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert uw IT-afdeling van een cost center naar een profit center. Op die manier dragen wij bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van de organisatie. Uw resultaat is leidend, niet de oplossing.

Terug naar boven