skip to Main Content

Document management systeem checklist

2021 versie

Een document management systeem kiezen is lastig

Er bestaan zo ontzettend veel document management systemen voor het beheren van documenten. En iedereen roept dat zijn document management oplossing de beste is, maar het gaat er nou juist om wat past bij uw organisatie. Daarom ontwikkelden wij een handige en onafhankelijke document management checklist zodat u software zelfstandig kunt beoordelen en kunt zien of het aan uw eisen voldoet. Zodat u een duurzame keuze maakt voor uw organisatie.

Laat de belangrijkste marktinzichten u helpen

Wij hebben de belangrijkste succesfactoren van marktanalisten Gartner en Forrester op een rijtje gezet, deze zijn cruciaal voor de beoordeling van documentmanagement software van alle aanbieders. Kijk door de bril van marktanalisten naar uw softwareselectie en maak zelf de juiste keuze.

Vergelijk DMS software op 15 eigenschappen

Met onze onafhankelijke checklist legt u eenvoudig documentmanagementsystemen langs de meetlat. U beoordeelt document management systemen op 6 belangrijke onderwerpen (15 eigenschappen): gebruiksvriendelijkheid, personalisatie, intelligentie, mobile, architectuur en integratie.

Download checklist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij hielpen meer dan 150 bedrijven, organisaties en overheden

Wij zijn een club enthousiastelingen

Die organisaties helpt bij hun document management uitdagingen

GeONE bestaat meer dan 20 jaar uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Voor GeONE zijn bedrijfsprocessen altijd het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseren we die processen en brengen deze in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert uw IT-afdeling van een cost center naar een profit center. Op die manier dragen wij bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van de organisatie. Uw resultaat is leidend, niet de oplossing.

Organisaties over GeONE

Dankzij GeONE bevindt nu hetzelfde document zich in meerdere dossiers.

Ik heb een dashboard per project. Per project de belangrijke documenten en hun versies.B

Innovatie club en echte probleemoplossers!

Ze hebben veel ervaring en doorgronden ons document management.

Onze technische moeten collega’ss in kritische situaties niet hoeven zoeken naar informatie die ze nodig hebben. We bedacht met GeONE iets slims waardoor iedereen gepersonaliseerde informatie en documenten krijgt.

Ontzettend goed geadviseerd over ons document management, ze hebben kennis van zaken.

Een perfecte ondersteuning bij ons document management.

Zij begrijpen onze processen en voelen haarfijn aan waar onze uitdaging ligt.

Back To Top