skip to Main Content

Woon een online uitzending bij

10 grootste informatieuitdagingen financiële dienstverlening

In deze uitzending gaan we in op de informatie- en documentuitdagingen die leven in de sector van de financiële dienstverlening (accountancy, financieel en belastingadvies). We bespreken elke uitdaging en stellen daar een oplossing tegenover.
22 Jan, 201915:00 CETAanmelden

Projectdocumentatie op orde in SharePoint en Office 365

Tijdens deze uitzending krijgt u inzicht in de toegevoegde waarde van versiebeheer en hoe een verbeterde vindbaarheid van documenten en informatie in Sharepoint en Office 365 leidt tot een drastische verhoging van de productiviteit.
31 Jan, 201915:00 CETAanmelden

Intelligent Informatiemanagement (IIM)

Deze uitzending staat in het teken Intelligent Informatiemanagement. Wat is het en wat kan het voor uw organisatie betekenen? Hoe maak en houd je ondanks de explosie van informatie en documenten deze toch vindbaar en relevant?
7 Feb, 201922:00 CETAanmelden
Frisse inspiratie op het gebied van informatiemanagement
Laatste trends, ontwikkelingen, innovaties & tips
Leer van ervaringen uit de praktijk
Interactief: stel vragen en krijg antwoord
Rechtstreekse uitzendingen vanuit Utrecht
Kijk vanaf jouw gewenste apparaat

Onze oplossingen

M-Files

Intelligent informatiemanagement

Met M-Files beheren organisaties op intelligente wijze al hun documenten en informatie binnen de organisatie. Dankzij de uniek metadata-benadering verbinden organisaties alle informatieobjecten aan elkaar voor een werkelijk 360° view van hun dossiers, projecten, klanten en zo meer.

Office 365 en SharePoint

Document- en e-mailmanagement

GeONE verzorgt een vergaande integratie van Office 365 en SharePoint. Met deze integratie halen organisaties meer uit hun SharePoint en Office 365 omgeving en maximaliseren ze de functionaliteiten van applicaties zoals Outlook. Hiermee zijn organisaties voorzien van volwaardig document- en e-mailmanagement en verhoogde gebruikersadoptie.

Back To Top