skip to Main Content

Werken bij GeONE

is werken bij de snelst groeiende M-Files partner van Europa

Innovatief werken aan informatie

Bij GeONE nemen we informatie serieus. Informatie is de bron van iedere organisatie en dat vraagt om intelligente, toekomstbestedinge oplossingen die recht doen aan de wensen van gebruikers. Die belofte maken we iedere dag waar bij onze klanten. Of dat nu is met een op maat gemaakte SharePoint omgeving of gebaseerd is op een innovatief systeem zoals M-Files. Iedere dag zetten we ons in om de beste en mooiste oplossing te kunnen bieden. Daarom werken we in ons strategielab aan de nieuwste technieken en methodieken.

Daadwerkelijk het verschil maken bij klanten

Een échte GeONE-consultant wordt teruggevraagd! En dat doen onze opdrachtgevers dan ook met grote regelmaat. En daar doen we als organisatie alles voor. Onze projecten draaien dan ook niet alleen om de technische implementatie, maar vooral om het inbedden van onze oplossingen in werkprocessen en bij de mensen die er werken.

Werken aan de beste versie van jezelf

Bij GeONE vinden we het belangrijk om je alle ruimte en kansen te bieden voor jouw eigen ontwikkeling. Dat betekent dat de deur ook altijd open staat om het hierover te hebben. Bovendien krijg je alle ruimte om nieuwe technieken en methodieken te ontwikkelen om jouw werk nog beter uit te kunnen voeren. Daarmee help je jezelf, klanten en jouw collega’s vooruit. Dat past bij het type ‘werkondernemer’ dat wij graag in huis halen.

"De perfecte balans tussen de business en IT"

Jeroen (34) over zijn werk als business consultant bij GeONE

Bij GeONE vinden we het belangrijk om je alle ruimte en kansen te bieden voor jouw eigen ontwikkeling. Dat betekent dat de deur ook altijd open staat om het hierover te hebben. Bovendien krijg je alle ruimte om nieuwe technieken en methodieken te ontwikkelen om jouw werk nog beter uit te kunnen voeren. Daarmee help je jezelf, klanten en jouw collega’s vooruit. Dat past bij het type ‘werkondernemer’ dat wij graag in huis halen.

jeroen

Hoe is het om te werken bij GeONE?

“Toen ik hier net kwam werken viel mij de sfeer gelijk op, iedereen ontving mij met open armen en stond klaar om me snel op weg te helpen. Een leuke diverse groep vakidioten, die stuk voor stuk allemaal heel warm, betrokken en toegankelijk zijn. Bovendien is alles goed geregeld. Ik heb mijn eigen telefoon mogen uitkiezen, een uitstekende laptop waar ik op kan werken en ik rijd met veel plezier in mijn leaseauto naar mijn klanten.”

Hoe verloopt een project bij GeONE?

“In een strategische sessie brengen we samen met de klant op de informatie- en documentprocessen in kaart en kijken we waar winst te behalen valt. Via onze ‘Build & Play’ methodiek richt ik samen met de klant het systeem in. We richten het proces stap voor stap en samen met de klant in, zodat we heel geleidelijk toegroeien naar een efficiëntieslag en een nieuwe manier van werken. De uiteindelijke oplossing past daardoor als een jas!”

Wat maakt jouw functie zo leuk?

“Het is enorm afwisselend. Enerzijds sta ik met een been in de techniek met het inrichten van het systeem en anderzijds begeleid ik de klant. Als ik dan zie hoe ik klanten help bij hun digitalisering en welke successen dat oplevert, geeft dat een enorme kick. Dat is heel anders dan bij andere bureaus waar ik gewerkt heb. Ik kan écht mijn eigen draai geven aan mijn projecten en geniet enorm van de verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisseling.”

Openstaande vacatures

Kennismaken met GeONE?

We groeien hard...

… en we zoeken mensen die hierin het verschil kunnen maken. We zijn doorlopen op zoek naar versterking op commercieel, technisch en/of project management gebied. Staat de ideale vacature er voor jou niet tussen, maar zie je jezelf wel bij GeONE werken, neem dan vooral contact met ons op!

Business consultant

De brug tussen business & IT

Als Business Consultant help je klanten, van klein tot groot, met hun informatiebehoefte. Onze opdrachtgevers hebben, zonder uitzonderingen, te maken met complexe vraagstukken, GeONE is de partner die op maat gemaakte oplossingen levert die daadwerkelijk verschil maken.

Implementatieconsultant

Intelligente M-Files oplossingen

Als snelstgroeiende M-Files partner van Europa zijn we hard op zoek naar consultants die dagelijks het verschil maken bij onze klanten. In een introductieprogramma wordt je direct opgeleid tot gecertificeerd M-Files consultant en speel je een sleutelrol bij complexe implementaties.

SharePoint & O365 consultant

Informatie toegankelijk

Zorg voor een naadloze integratie met Sharepoint & O365 met advies op maat en pasklare oplossingen. Met Macroview houden we informatie binnen Sharepoint & O365 toegankelijk en helpen we onze klanten om het maximale uit deze informatie te halen.

Back To Top