Overslaan naar inhoud

Thunnissen innoveert informatiemanagement met M-Files

In een strategische stap om hun informatiemanagement naar een hoger niveau te tillen, heeft Thunnissen, actief in de bouwsector, gekozen voor het informatieplatform M-Files. Voor de begeleiding, implementatie en optimalisatie gaat Thunnissen samenwerken met GeONE. Deze samenwerking is gericht op het versterken van de bedrijfsdoelstellingen van Thunnissen door het beter en sneller uitvoeren van projecten en het optimaliseren van interne documentatieprocessen.

Een intelligent en geïntegreerd platform

M-Files, bekend om zijn intelligente beheer van informatie en documenten, wordt geïntegreerd met bestaande CRM-systemen en Outlook, waardoor Thunnissen een naadloze workflow en communicatie realiseert. De implementatie omvat ook templatefunctionaliteit, een geavanceerde rechtenstructuur voor documenttoegang en beheer, en digitale ondertekening in combinatie met een goedkeuringsworkflow, waardoor documentbeheer efficiënter en veiliger wordt.

Slimmer werken voor een hogere klanttevredenheid

De keuze voor M-Files weerspiegelt de inzet voor innovatie en efficiëntie van Thunnissen, met functies die het zoeken en vinden van documenten vereenvoudigt, samenwerking met externe partijen verbetert en integratie met AFAS en Woonon (koperportaal) mogelijk maakt. Deze functionaliteiten zijn essentieel voor Thunnissen om haar projecten slimmer te beheren en een hogere klanttevredenheid te realiseren. Bovendien zal de migratie vanuit SharePoint naar M-Files zorgen voor een soepele overgang en betere data-integriteit.
“De implementatie van M-Files vertegenwoordigt een significante vooruitgang in onze capaciteit om cruciale informatie efficiënt te beheren en te benutten. Het M-Files platform stelt ons in staat om onze projecten met grotere snelheid en nauwkeurigheid uit te voeren, terwijl we tegelijkertijd onze interne documentatieprocessen stroomlijnen.” verklaart Peter Rietbroek, IT-manager bij Thunnissen.

Begeleiding M-Files implementatie door GeONE

GeONE, de grootste M-Files leverancier wereldwijd, speelt een cruciale rol in deze transformatie door Thunnissen te voorzien van, niet alleen de M-Files technologie, maar ook deskundige begeleiding en ondersteuning te bieden gedurende het gehele implementatieproces en daarna. “We zijn verheugd om samen te werken met Thunnissen en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun visie op informatiemanagement. De ambitie van Thunnissen sluit heel erg bij ons aan. M-Files staat centraal in deze transformatie, waardoor Thunnissen haar bedrijfsdoelstellingen effectiever kan nastreven,” aldus Bastiaan Brefeld van GeONE.

Terug naar boven