Overslaan naar inhoud

Het einde van Microsoft Biztalk server – wat nu?

Gebruikt jouw organisatie Microsoft BizTalk server? Dan ben je waarschijnlijk op de hoogte van de uitfasering. Het is nu de juiste tijd om te bedenken wat je volgende stap zal zijn, aangezien Microsoft binnenkort de ondersteuning voor dit integratieplatform zal stopzetten.

Microsoft raadt aan om over te stappen naar verschillende Azure SaaS-producten, maar dit kan veel tijd, geld en moeite kosten. Als je liever één integratieplatform hebt met alle benodigde functionaliteiten en zelfs extra mogelijkheden, zonder dat de kosten exponentieel stijgen, dan is het de moeite waard om meer te lezen over ons evaluatieproces. Hierin brengen we alle aspecten in kaart van het migreren van BizTalk naar eMagiz.

Microsoft heeft aangekondigd dat de ondersteuning voor BizTalk Server 2016 zal eindigen. Dit betekent dat organisaties die momenteel gebruikmaken van dit integratieplatform moeten gaan nadenken over alternatieven.

Hoewel Microsoft verschillende Azure SaaS-producten aanbiedt als mogelijke vervanging voor de functionaliteit van BizTalk, zijn er ook nadelen verbonden aan deze opties. Het implementeren en beheren van afzonderlijke producten kan complex en tijdrovend zijn, en het kan leiden tot hogere kosten voor de organisatie.

Hoewel Azure SaaS-producten in bepaalde scenario’s geschikt kunnen zijn, moeten organisaties overwegen of deze overstap voldoet aan zowel hun huidige als toekomstige integratiebehoeften en -doelen. Organisaties moeten nadenken over zaken zoals:

  • De continuïteit van het integratielandschap.
  • Het vermijden van een aanzienlijke kostenstijging.
  • De toekomstige behoefte aan functionaliteiten en integratiepatronen.

Migreren van Microsoft Biztalk Server

Wil je als organisatie de continuiteit waarborgen, kosten vermijden en meer innoveren? Lees dan de whitepaper over het migreren van Microsoft Biztalk Server.

Kom in een online vraaggesprek met een van onze specialisten erachter wat GeONE bij zo’n migratie voor uw organisatie kan betekenen

Terug naar boven