Overslaan naar inhoud

Vastbouw gaat projecten, documenten en werkstromen beheren met M-Files

In een belangrijke stap naar het verbeteren van hun project- en documentbeheerprocessen heeft Vastbouw, een vooraanstaande speler in de bouwindustrie, gekozen voor M-Files als centrale platform voor het beheren van projectdossiers en het organiseren van document- en werkstromen. Vastbouw wordt bij de implementatie begeleidt door GeONE, wereldwijd M-Files partner van het jaar uit Utrecht.

Meer efficiëntie dankzij geïntegreerd platform

De keuze voor M-Files is een strategische zet voor Vastbouw, gericht op het overstijgen van traditionele documentopslag naar een meer geïntegreerde en intelligente beheeroplossing. M-Files onderscheidt zich door niet alleen als opslagmedium te fungeren, maar ook door het faciliteren van digitale goedkeuringsworkflows, het ondersteunen van afdelingen zoals contractmanagement, werken met documenttemplates en het integreren van diverse andere systemen zoals het kopersportaal. Deze veelzijdigheid maakt M-Files een ideaal platform voor Vastbouw in het streven naar efficiëntie en optimalisatie van hun werkprocessen.

Verschillende afdelingen, één platform

De BIM-manager van Vastbouw, Sebastiaan Berns, deelt zijn enthousiasme over deze ontwikkeling: “De implementatie van M-Files betekent een aanzienlijke vooruitgang in hoe we onze projectdossiers en documentstromen beheren. De mogelijkheid om een digitale goedkeuringsworkflow te integreren en directe aansluitingen te hebben met ondersteunende afdelingen en externe platforms, zoals ons kopersportaal, stelt ons in staat onze efficiëntie aanzienlijk te verbeteren en onze service naar een hoger niveau te tillen.”

Nieuwe standaard in de bouwsector

Bastiaan Brefeld, informatiemanagementexpert bij GeONE, benadrukt de impact van deze samenwerking: “Wij zijn verheugd Vastbouw te ondersteunen in hun digitale transformatie met M-Files. Dit project onderstreept onze toewijding aan het bieden van oplossingen die niet alleen de operationele efficiëntie verbeteren, maar ook een fundament leggen voor toekomstige groei en innovatie. Samen met Vastbouw zetten we een nieuwe standaard voor document- en projectbeheer in de bouwsector.”

Terug naar boven