Overslaan naar inhoud

Wilt u ook documenten en e-mails managen in Microsoft SharePoint?

Macroview DMF vormt in combinatie met Microsoft SharePoint een waardevolle en gebruiksvriendelijke Document Management oplossing voor het beheren van documenten, e-mails en andere bestanden. Lees alles over document management met SharePoint.

Volwaardige Document Management oplossing

Vervang uw gedeelde netwerkschijf voor een veilige en gebruikersvriendelijke oplossing.

De inzet van Macroview DMF in combinatie met SharePoint resulteert in een professionele Document Management toepassing. SharePoint zorgt dat functionaliteiten zoals check-in/out, versiebeheer, opslaan van metadata, archivering en audit trial beschikbaar zijn. Macroview DMF zorgt dat deze en meer functionaliteiten op een eenvoudige manier worden aangeboden aan de gebruiker in de bekende Office applicaties.

Hoge acceptatie van gebruikers

Verhoogt gebruikersacceptatie van SharePoint: de gebruiker centraal.

Macroview DMF is ontwikkeld voor de gebruiker. Door de boomstructuur en de beschikbaarheid vanuit de Office applicaties, wordt dicht bij de huidige manier van werken gebleven. Echter met de moderne mogelijkheden van SharePoint.

De herkenbaarheid en eenvoud heeft als resultaat dat de gebruiker niet snel teruggrijpt op de “oude gewoonten”.

Herkenbare boomstructuur

Dezelfde gebruikerservaring als Windows Explorer.

De basis van Macroview DMF wordt gevormd door een boomstructuur van uw SharePoint omgeving. De herkenbaarheid en de eenvoud resulteert in een uitzonderlijk hoge gebruikersacceptatie en succesvolle implementaties van uw SharePoint omgeving. De boomstructuur wordt opgebouwd op basis van de SharePoint Server URL en is volledig afgestemd op de rechten van de gebruiker. Nieuwe projecten of clienten zijn daarom direct zichtbaar binnen de boomstructuur.

Diverse SharePoint omgevingen op verschillende platforms (Office 365, Azure, On-Premise) kunnen binnen één boomstructuur worden weergegeven. Zo kan worden voldaan aan een hybride strategie.

Daarnaast kunnen eenvoudig document van de ene site collectie naar een andere site collectie of bibliotheek worden verplaatst.

Opslaan van e-mailberichten en bijlagen met 'drag and drop'

Direct archiveren vanuit Outlook in SharePoint.

Macroview DMF maakt het mogelijk om rechtstreeks één of meerdere e-mail(s) en/of bijlage(n) te slepen naar SharePoint. De volledige SharePoint omgeving is direct beschikbaar binnen Outlook.

Elke e-mail krijgt een unieke bestandsnaam, wordt opgeslagen met eventuele bijlagen en automatisch worden de e-mail kenmerken (to, from, subject etc.) opgeslagen. Door de “back-ground saving” wordt bij bulk opslag de gebruiker niet gehinderd in de dagelijkse werkzaamheden.

De bestanden in SharePoint kunnen uiteraard aan een uitgaand e-mail worden toegevoegd, zowel als link of als volledig bestand.

Ook een integratie met Word, Excel, PowerPoint en Windows

Een consistente gebruikersvriendelijke ervaring in de bekende applicaties.

Macroview DMF beschikt naast de integratie met Outlook ook over een integratie de bekende Office applicaties. De gebruiker wordt elke keer geconfronteerd met de gebruikersvriendelijke boomstructuur, of een bestand vanuit Word, Outlook of Windows wordt geopend of opgeslagen.

Geschikt voor zeer omvangrijke SharePoint omgevingen

Bewezen in omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers.

De boomstructuur van Macroview DMF beschikt over diverse functionaliteiten om het navigeren door een omvangrijke omgeving eenvoudig en efficiënt te maken.

Organisaties met 10.000+ site collecties kunnen met enkele muisklikken bij de juiste document bibliotheken komen met behulp van de filter- en zoekmogelijkheden in de boomstructuur van Macroview DMF.

Uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden

Vinden wat je zoekt, daar gaat het om.

Met de boomstructuur van Macroview DMF is het eenvoudig navigeren door de SharePoint omgeving. Echter Macroview DMF beschikt ook over een uitgebreide zoekfunctionaliteit. De Search Engine van SharePoint of FAST wordt hiervoor gebruikt.

De gebruikersvriendelijke Macroview DMF zoekschermen maken het mogelijk om te zoeken op basis van sleutelwoorden en metadata. Indien wenselijk worden de zoekschermen aangepast aan de wensen van de organisatie. Bijvoorbeeld zoeken op een specifieke projectcode. Herhaalde zoekopdrachten worden opgeslagen bij de persoonlijke favorieten van een gebruiker.

Geschikt voor alle SharePoint versies en Office 365

Creëren van een hybride omgeving voor uw SharePoint Document Management.

Macroview DMF is geschikt voor alle SharePoint versies, zowel de Enterpise, Standaard als Foundation edities. Tevens werkt Macroview DMF uitstekend samen met de SharePoint versie van Office 365.

Macroview DMF kan ingezet worden om een hybride omgeving te creëren. Diverse SharePoint omgevingen kunnen worden weergegeven in één boomstructuur. Bijvoorbeeld een interne document management omgeving en een externe collaboration omgeving met Office 365.

Terug naar boven