Overslaan naar inhoud

Marktleider in papierloos vergaderen met SharePoint...

iBabs is de meest toegepaste app voor papierloos vergaderen. iBabs biedt ondersteuning aan vele raden van bestuur, directieoverleggen, afdelingsoverleggen, maar ook aan minder formele overleggen voor het managen van agenda’s, vergaderstukken en actielijsten.

iBabs zorgt voor een veilige distributie van de vergaderstukken en agenda’s en beschikt over een koppeling met SharePoint. De app is platform onafhankelijk en geschikt voor iPad, Android en Windows en zelfs te gebruiken via de internet browser.

Kortom veilig en vooral eenvoudig uw vergaderstukken beschikbaar stellen vanuit SharePoint.

Simpel plannen.

iBabs biedt een overzichtelijke agenda. Vergaderingen die altijd op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip plaatsvinden, hoeven slechts eenmaal ingevoerd te worden. De benodigde documenten zijn aan de gewenste agendapunten te koppelen en worden automatisch in PDF omgezet. Deze stukken zijn vervolgens direct beschikbaar op de tablets en laptops.

Eenvoudig voorbereiden.

De stapel papieren, maakt plaats voor uw tablet. Alles wat u nodig heeft om de vergadering voor te bereiden, staat immers bij het juiste agendapunt. U kunt hier zelf documenten en aantekeningen aan toevoegen, die u weer met collega’s deelt. Een vergadering voorbereiden kan op elk moment en waar u maar bent.

iBabs Ipad

papierloos vergaderen

Soepel vergaderen.

Met iBabs bent u minder tijd kwijt aan de voorbereiding én de samenwerking met collega’s wordt vergemakkelijkt. Wanneer u iBabs opent ziet u direct de agenda met de betreffende agendapunten en bijbehorende documenten. Zo hebben de betrokken personen altijd de juiste versies bij de hand. Bovendien kunnen vooraf of tijdens het vergaderen actiepunten op naam worden gezet en besluiten worden geregistreerd. De gemaakte afspraken en besluiten zijn altijd weer terug te lezen.

Snel beginnen en platform onafhankelijk

Of u nu een laptop of een tablet gebruikt met Apple IOS, Android of Windows 8, iBabs is platform onafhankelijk en is zo gebruiksvriendelijk dat u zonder hulp van IT meteen aan de slag kunt. Bovendien draait het systeem bij de beveiligde datacenter van iBabs.

 

SharePoint document beheer

Terug naar boven