Overslaan naar inhoud

GeONE eerste M-Files Certified Delivery Partner in de Benelux

Nieuw wereldwijd programma waarborgt kwaliteit van M-Files partners

GeONE, de grootste M-Files partner van de wereld, heeft zijn accreditatie als Certified Delivery Partner behaald. Binnen het nieuwe partnerprogramma van M-Files is GeONE de enige partner met deze certificering in Nederland, België en Luxemburg. 

Nieuw wereldwijd partnerprogramma van M-Files

In april 2021 lanceerde M-Files een nieuw certificeringsprogramma gericht op alle ruim 400 M-Files partners die M-Files-oplossingen leveren. Het certificeringsprogramma omvat de persoonlijke certificering van partnermedewerkers in drie verschillende disciplines en is een concreet voorbeeld van hoe M-Files een waarborg wil plaatsen op het oplossend vermogen, de competenties en kwaliteit van de dienstverlening van zijn partners. Omdat meerdere medewerkers van GeONE alle certificeringsdisciplines hebben behaald krijgt het de accreditatie van Certified Delivery Partner van M-Files. 

Individuele certificeringen voor verschillende disciplines

Als enige partner ter de wereld doorstonden de medewerkers van GeONE de tests van de verschillende certificeringen met een score van 95% of hoger. De drie certificeringen uit het programma zijn M-Files Solution Engineer, M-Files Solution Architect en M-Files Developer. De M-Files Solution Engineer certificering is gericht op solution engineers die M-Files oplossingen implementeren tot gemiddelde complexiteit. Opvolgend is de M-Files Solution Architect certificering gericht op senior Solution Engineers die grotere en meer geavanceerde M-Files oplossingen implementeren. Los van deze twee is de M-Files Developer certificering bedoeld voor ontwikkelaars die aangepaste functionaliteit creëren en implementeren in M-Files-oplossingen via vault-toepassingen. 

Ontwikkelingen passen bij de ambities van GeONE

Bastiaan Brefeld, directielid van GeONE, is blij met de accreditatie: “Als grootste M-Files partner van de wereld beantwoorden we de meest complexe informatievraagstukken bij grote documentintensieve organisaties. Om dat te blijven doen willen wij dat onze medewerkers de laatste ontwikkelingen, vaardigheden en technieken op het gebied van M-Files beheersen. Het behalen van alle individuele certificeringen en daarmee onze accreditatie als Certified Delivery Partner is daar het bewijs van. Dat onze medewerkers dit zo snel en glansrijk hebben behaald en dat we de enige partner in de Benelux zijn maakt me ontzettend trots!”

Terug naar boven