skip to Main Content

Neem geen genoegen met een halve oplossing!

Zoeken door alle bronnen, zonder beperkingen.

Het terug kunnen vinden van een document is belangrijk, dat weten we allemaal. Onderzoek van de internationale brancheorganisatie AIIM heeft aangetoond, dat wereldwijd een grote meerderheid van de bedrijven dat ook onderkent. Hoe kan het dan, dat nog altijd een fors deel van diezelfde bedrijven geen deugdelijk middel heeft om ‘door alle bronnen heen’ te zoeken (de zogenaamde hybride zoekmethode)?

Je wilt altijd de gevraagde informatie kunnen vinden. Dat betekent dat je niet alleen wilt kunnen zoeken door de op de eigen schijven opgeslagen informatie, maar ook door de – inmiddels grote hoeveelheden – in de cloud of in andere bronnen opgeslagen bestanden. Veel bedrijven beschikken niet over de juiste hulpmiddelen om dat te doen. Dat betekent dat nog steeds veel geld verloren gaat door tegenvallende productiviteit, het opnieuw creëren van documenten, verkeerde beslissingen en – vooral – veel zoektijd. Tot wel 2,5 uur per week! Er is dus nog wel wat winst te boeken, mits de juiste tools kunnen worden gebruikt.

ToolsetDie oplossing is er: de MS Cloud Service Search Application (SSA). Deze tool integreert het zoeken door cloud data en ter plaatse (on-premise) opgeslagen data. Hiermee zijn bevoegde SharePoint Online gebruikers in staat alle gevraagde resultaten naar boven te halen, zowel vanuit de cloud als uit on-premise informatie. De techniek is – even kort door de bocht – gebaseerd op het indexeren van on-premise content en die indexen te integreren met de Office 365 search index. Als je daarna gaat zoeken, krijg je zowel de online als de on-premise items naar boven.

Wat een meer dan waardevolle aanvulling zou zijn is een auto-classificatie tool en een stevige toolset voor taxonomiebeheer. Je bent niet meer afhankelijk van de metadata die door de gebruikers handmatig is ingevoerd, zodat de zoekresultaten ongeacht de bron, consequent en waardevol zijn.

Waarom genoegen nemen met een halve oplossing, terwijl de volledige oplossing voorhanden is? Concept Searching is als Microsoft Add-in beschikbaar. Dan heb je wél ineens al die voordelen van een hybride zoekmethode, inclusief taxonomiebeheer en autoclassificatie. En nog veel meer….

Concept Searching graag live zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan en ervaar hoe u met Concept Searching uiterst gedetailleerde en zinvolle metadata beschikbaar stelt voor elke toepassing.

Back To Top