Overslaan naar inhoud

De 6 belangrijkste trends van documentmanagementsystemen

Jaarlijks geven onafhankelijke analisten zoals Gartner en Forrester hun visie op de toekomst van documentmanagementsystemen. Maar hoe vertaalt u deze visies naar concrete criteria waaraan een toekomstbestendig DMS moet voldoen?

In deze webinar geeft Bastiaan Brefeld antwoord op die vraag en bespreekt hij de 6 belangrijkste trends en ontwikkelingen. Met deze 6 trends op zak bent u in staat de juiste keuzes te maken bij de selectie van een documentmanagementsysteem. Een keuze die verhoogde acceptatie, efficiëntie, inzicht, kostenbesparing en bovenal een toekomstbestendig systeem oplevert voor organisaties.

Reserveer mijn plaats voor de webinar

Webinar

Donderdag 19 april
Aanvang 15:00 uur
Ongeveer 30 minuten
Gratis
Let op: beperkt aantal plaatsen

WAT KUN JE VERWACHTEN

In deze informatieve webinar

Laatste ontwikkelingen

De ontwikkelingen rondom systemen voor document- en informatiemanagement staan niet stil. We bespreken de allerlaatste ontwikkelingen, wat is nieuw in de markt?

Gartner en Forrester

Wat zeggen de onafhankelijke analisten in hun jaarlijkse rapporten? We pikken voor jou de hoofdlijnen er uit en sommen ze op.

Concrete praktijkaanpak

De complexe analyses en laatste ontwikkelingen vertalen we naar praktische todo's. Hiermee kun jij morgen gelijk aan de slag.

Reserveer mijn plaats voor de webinar

WEBINARHOST

Drs. Bastiaan Brefeld

Terug naar boven