skip to Main Content
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Periodiek organiseren wij diverse webinars over informatiemanagement. Meld u aan voor een van de webinars en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

TitleDateStart TimeDurationRegister
De 6 belangrijkste trends van documentmanagementsystemen Jaarlijks geven onafhankelijke analisten zoals Gartner en Forrester hun visie op de toekomst van documentmanagementsystemen. Maar hoe vertaalt u deze visies naar concrete criteria waaraan een toekomstbestendig DMS moet voldoen?

In deze webinar geeft Bastiaan Brefeld antwoord op die vraag en bespreekt hij de 6 belangrijkste trends en ontwikkelingen. Met deze 6 trends op zak bent u in staat de juiste keuzes te maken bij de selectie van het juiste documentmanagementsysteem. Een keuze die verhoogde acceptatie, efficiëntie, inzicht, kostenbesparing en bovenal een toekomstbestendig systeem oplevert voor organisaties.
23/11/201715:00 CET1 hour
Register
Projectdocumentatie op orde in SharePoint en Office 365 Tijdens dit webinar krijgt u inzicht in de toegevoegde waarde van versiebeheer en hoe een verbeterde vindbaarheid van documenten en informatie in Sharepoint en Office 365 leidt tot een drastische verhoging van de productiviteit.28/11/201715:00 CET1 hour
Register
Demonstratie M-Files7/12/201715:00 CET1 hour
Register

Of plan een persoonlijke demo!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.