skip to Main Content

SHAREPOINT & OUTLOOK INTEGRATIE

Wilt u ook documenten en e-mails managen in Microsoft SharePoint? Macroview DMF is de gebruikersvriendelijke Document Management toepassing voor SharePoint. Hiermee kunt u direct vanuit Outlook e-mailberichten en documenten opslaan, voorzien van metadata, delen en terugvinden. Deze oplossing heeft zich reeds bewezen in zeer omvangrijke gebruikersomgevingen.

Voordelen

Volwaardige document management oplossing

Vervang uw gedeelde netwerkschijf door een gebruikersvriendelijke oplossing. SharePoint zorgt dat functionaliteiten zoals check-in/out, versiebeheer, opslaan van metadata, archivering en audit trial beschikbaar zijn. Macroview DMF zorgt dat deze en meer functionaliteiten op een eenvoudige manier worden aangeboden aan de gebruiker in de bekende Office applicaties (inclusief Outlook) en Adobe Acrobat Reader.

Direct archiveren vanuit Outlook in SharePoint

Macroview DMF maakt het mogelijk om rechtstreeks één of meerdere e-mailbericht(en) en/of bijlage(n) naar SharePoint te slepen. De volledige SharePoint DMS omgeving is direct beschikbaar binnen Outlook. Elk e-mailbericht krijgt een unieke bestandsnaam en wordt opgeslagen met eventuele bijlagen. Daarbij worden ook de e-mail kenmerken (to, from, subject etc.) automatisch opgeslagen.

Dezelfde gebruikerservaring als met Internet Explorer

De basis van Macroview DMF wordt gevormd door een boomstructuur van uw SharePoint omgeving. De herkenbaarheid en de eenvoud resulteert in een uitzonderlijk hoge gebruikersacceptatie en succesvolle implementaties van uw SharePoint Document Management omgeving, zowel on-premise, in azure of in Office 365.

Vinden wat je zoekt daar gaat het om

Met de boomstructuur kunt u eenvoudig door de SharePoint DMS omgeving navigeren. Maar Macroview DMF beschikt ook over een uitgebreide zoekfunctionaliteit, waarvoor de zoektechnologie van SharePoint wordt gebruikt. Met de gebruikersvriendelijke zoekschermen kunt u zoeken op basis van sleutelwoorden en metadata.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Waterschap Aa en Maas
Denys
Inbo

Wat relaties over ons zeggen:

Heembouw

"GeONE heeft ons perfect geholpen om onze projectinformatie in SharePoint op een zeer gebruikersvriendelijke manier beschikbaar te stellen aan onze gebruikers. De herkenbaarheid en eenvoud zorgt voor een hoge gebruikersadoptie van SharePoint."

David Naaraat - ICT Manager - Heembouw

Waterschap Aa en Maas

"Waterschap Aa en Maas maakt al vele jaren gebruik van DM toepassingen van GeONE voor het managen van projecten en documenten in SharePoint. Het stelt ons in staat op een gebruikers vriendelijke manier onze informatie op orde te houden."

Merijn de Bekker - Coördinator IT Beheer - Waterschap Aa en Maas

KWS logo

"De toepassing van GeONE zorgt er voor dat wij onze SharePoint-projectdossiers op een gebruikersvriendelijk en snelle manier vanuit Outlook kunnen benaderen, managen en compleet houden."

Tom Haarman - Projectleider Informatisering - KWS

Back To Top