skip to Main Content

SAMENWERKINGSPORTAAL

Wij leveren een complete oplossing voor SharePoint waarbij u op een eenvoudige en veilige manier kunt samenwerken aan project-, klant- en zaakdossiers. Een efficiënte toepassing voor het delen van uw informatie met uw collega’s, klanten en ketenpartners in SharePoint.

Voordelen

Een dossier aanmaken zonder tussenkomst van ICT

Het werkt efficiënt als projectleiders of relatiemanagers zelf een samenwerkingsdossier kunnen opstarten, zonder tussenkomst van ICT. Dit maken de consultants van GeONE mogelijk door gebruik te maken van templates waarbinnen de bijbehorende rechten, rollen, bibliotheken, documenttemplates en workflows zijn vastlegd. Uiteraard kunnen we deze templates koppelen aan uw CRM, ERP of SAP applicatie.

Is uw dossier compleet?

Met onze BPM module en Nintex Workflow zijn er diverse mogelijkheden om te controleren of alle noodzakelijke documenten in een dossier aanwezig zijn. En te bekijken of deze door de juiste personen zijn geaccordeerd. Ontbreken documenten, dan krijgen de juiste personen, eventueel ook externen, een reminder met het verzoek de documenten alsnog in te dienen. Zo houdt u de controle over uw dossier en kunt u achteraf verantwoording afleggen.

Eenvoudig rollen en rechten bepalen

De projectmanager of relatiemanager van respectievelijk een project of account kent de businessprocessen en weet exact wie wanneer welke rollen en rechten moet krijgen binnen zijn team. Of het nu gaat om interne medewerkers of het uitnodigen van externen, met de gebruikersvriendelijke module kan zonder tussenkomst van ICT het toegangsbeheer uniform worden geregeld.

Dossiers direct beschikbaar in Outlook

Communicatie vindt veelvuldig plaats via de mail. Wij bieden een verregaande Outlook integratie met ons SharePoint samenwerkingsportaal. E-mails en/of bijlagen kunt u direct naar het juiste dossier of project slepen. Zo blijft uw dossier compleet en is alle informatie volledig doorzoekbaar en uiteraard ook direct beschikbaar binnen Outlook.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Gemeente Hengelo
BAM
KWS logo

Succesverhaal projectdocumentatie in SharePoint.

Lees het succesverhaal hoe een dienstverlener uit bouw, techniek en offshore SeeUnity implementeerde, onder regie van GeONE. Sindsdien kunnen de medewerkers van dit internationaal werkende bedrijf documenten in EDMS moeiteloos koppelen aan SharePoint Online.

Back To Top