skip to Main Content

PROCESSEN AUTOMATISEREN

Van het inrichten van het postproces, het goedkeuren van standaard werkprocedures of het creëren van contracten met meerdere mensen, met Nintex Workflow kunt u eenvoudig uw processen automatiseren. Nintex Workflow is marktleider en volledig geïntegreerd in SharePoint. In combinatie met Nintex Forms zijn onze workflow toepassingen geschikt voor alle mobiele apparaten. De workflows kunt u ook afhandelen in de cloud.

Voordelen

Efficiency door procesautomatisering

Bij GeONE vinden we dat procesmodellering, -automatisering en -verbetering eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Voordat een proces geautomatiseerd kan worden is het belangrijk om te weten welke stappen wel, en vooral welke stappen niet in het proces thuishoren. Het handmatig beheren van dagelijkse processen is verspilling van uw tijd. Nintex automatiseert uw processen. Dit betekent niet dat alles vastgelegd moet worden; daadwerkelijke efficiency bereikt u juist wanneer niet alle stappen worden vastgelegd.

Blijf op de hoogte van de belangrijkste taken

U heeft iets gevonden wat veranderd moet worden en waarvoor een nieuwe procedure vastgesteld dient te worden. Maar hoe controleer je of de wijziging ook is uitgevoerd? Nintex Workflow in combinatie met SharePoint houdt alle toewijzingen en uitstaande taken in de gaten. Zonodig kunt u reminders en escalaties in het proces opnemen om ervoor te zorgen dat uw aanpassing wordt geïmplementeerd.

HR processen

Of het nu gaat om verlofaanvragen, onkostendeclaraties of het in dienst treden van nieuwe medewerkers, het zijn voorbeelden van typische HR processen die onze consultants hebben gerealiseerd met Nintex Workflow en SharePoint. Dat blijkt een efficiënte manier om deze workflow processen (op basis van een template) direct 100% passend te maken voor uw bedrijf.

Postproces geautomatiseerd

U kunt binnenkomende (digitale) post scannen of direct opslaan in SharePoint. Van daaruit wordt dan een automatisch ontvangstbevestiging gestuurd. Vervolgens wordt het poststuk doorgestuurd naar de juiste afdeling. Voor de afhandeling kunt u termijnen kiezen en templates genereren als antwoordbrief. Door de inzet van SharePoint en Nintex borgt u de opvolging en blijft het dossier compleet.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Heliomare
MasterBlenders
Mazars

Succesverhaal Nintex Workflow in Office 365.

Lees het succesverhaal hoe GeONE bij een ambitieus bedrijf uit de levensmiddelenindustrie de bedrijfsprocessen vertaalde naar SharePoint door de invoering van Nintex Workflow.

Wat relaties over ons zeggen:

Mazars

“GeONE heeft met Nintex Workflow een aantal belangrijke business processen voor ons geautomatiseerd. Dit heeft geresulteerd in meer efficiency en tevens belangrijke inzichten opgeleverd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Rob Vergeer - Business & Procesanalist Mazars

Back To Top