skip to Main Content

PAPIERLOOS VERGADEREN

De klassieke stapel papieren maakt plaats voor uw tablet. Alles wat u nodig heeft om uw vergadering voor te bereiden, staat immers bij het juiste agendapunt. U kunt hier zelf documenten en aantekeningen aan toevoegen, die u weer met collega’s deelt.

iBabs is de meest toegepaste app voor papierloos vergaderen in combinatie met SharePoint. iBabs biedt ondersteuning aan zowel formele als informele overlegstructuren voor het managen van agenda’s, vergaderstukken en actielijsten.

Voordelen

Directe koppeling vanuit SharePoint

U kunt uw documenten direct vanuit uw SharePoint document management omgeving selecteren en beschikbaar stellen op uw tablet. De documenten worden automatisch omgezet in PDF, ongeacht het formaat in SharePoint.

Soepel vergaderen

Met iBabs bent u minder tijd kwijt aan de voorbereiding én de samenwerking met collega’s wordt vergemakkelijkt. Wanneer u iBabs opent ziet u direct de agenda met de betreffende agendapunten en bijbehorende documenten. Zo hebben de betrokken personen altijd de juiste versies bij de hand.

Eenvoudig voorbereiden

De stapel papieren, maakt plaats voor uw tablet. Alles wat u nodig heeft om de vergadering voor te bereiden, staat immers bij het juiste agendapunt. U kunt hier zelf documenten en aantekeningen aan toevoegen, die u weer met collega’s deelt. Een vergadering voorbereiden kan op elk moment en waar u maar bent.

Snel beginnen en platform onafhankelijk

Of u nu een laptop of een tablet gebruikt met Apple IOS, Android of Windows 8, iBabs is platform onafhankelijk en is zo gebruiksvriendelijk dat u zonder hulp van IT meteen aan de slag kunt. Bovendien draait het systeem bij de beveiligde datacenter van iBabs.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Plus supermarkt
Logo Superunie
Da Vinci college
Back To Top