skip to Main Content

KENNISMANAGEMENT

Het ultieme doel van kennismanagement is competentieontwikkeling (kunnen) en deskundigheidsbevordering (kennen) van uw medewerkers. Een kennismanagement systeem gebaseerd op SharePoint helpt u om deze doelstelling te verwezenlijken. Sjablonen, (legal)opinies, rapporten en andere kennisdocumenten worden op een gebruikersvriendelijk manier beheerd. Documenten zijn beschikbaar door middel van een taxonomie op basis van bijvoorbeeld kennisgebieden, gecombineerd met krachtige zoek- en filtermogelijkheden.

Voordelen

Krachtige zoekfunctionaliteit

Er wordt gebruikt gemaakt van de krachtige zoektechnieken van SharePoint. Gecombineerd met de gebruikersvriendelijke zoekschermen en filtermogelijkheden kan eenvoudig waardevolle en accurate informatie worden gevonden en gebruikt.

Optionele OCR module

Door middel van Optical Character Recognition- techniek kunnen uw gescande documenten ook volledig doorzoekbaar binnen uw kennismanagement systeem worden opgenomen.

Kenniscollectie relevant houden

Binnen het kennismanagement systeem kunt u review data opgeven, zodat op gezette tijden de kenniscollectie wordt beoordeeld, waarover ook herinneringen worden gestuurd. Tevens kunnen documenten als ‘kennis’ worden gekenmerkt, zodat er een beoordeling kan plaatsvinden door de kennismanager of en waar het document moet worden opgenomen in de kenniscollectie.

Intuïtieve interface

Het kennismanagement systeem beschikt over een intuïtieve en krachtige interface, vergelijkbaar met Internet Explorer. Op deze manier kunt u op een gebruiksvriendelijke manier door de kenniscollectie navigeren. Gecombineerd met opties als filteren, sorteren, persoonlijke favorieten en weergaven vindt u snel de gewenste documenten.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Hocker advocaten
Back To Top