skip to Main Content

HEALTHCHECK

Haal ik het optimale resultaat uit mijn SharePoint inrichting? Is mijn SharePoint omgeving klaar voor toekomstig gebruik? Hoe kan ik de performance van SharePoint verbeteren? Hoe kan ik de gebruikersadoptie verhogen? De HealthCheck van GeONE geeft doeltreffend antwoord op deze vragen.

Voordelen

Startpunt SharePoint ondersteuning

Met de HealthCheck van GeONE brengt u uw SharePoint omgeving zowel functioneel als technisch in kaart. Daarbij worden risicogebieden geïdentificeerd, verbeterpunten benoemd en mogelijke vervolgstappen gedefinieerd. De HealthCheck kan daarbij als startpunt dienen voor een passende SharePoint Service overeenkomst.

Best practice aanbevelingen

Op basis van de Microsoft best practices en onze eigen ervaring krijgt u een transparant en werkbaar advies met aanbevelingen over uw SharePoint omgeving. Daarbinnen zal duidelijk een prioritering worden aangegeven en de mate van complexiteit om de aanbevolen wijzigingen door te voeren.

Geen impact op uw business

Gedurende de HealthCheck is er niets te merken aan de prestaties van de SharePoint farm. Maar als u zich toch zorgen maakt over het uitvoeren van de HealthCheck gedurende kantooruren, dan kunnen wij deze ook daarbuiten inplannen en uitvoeren. Onze consultants zullen eventuele problemen documenteren, analyseren en daarna aan u presenteren. Uiteraard in combinatie met gerichte aanbevelingen voor de aanpak van deze problemen.

Wat wordt er opgeleverd?

De GeONE SharePoint HealthCheck rapport bevat:

  • architectuurafbeelding van uw omgeving;
  • assessment Scorecard;
  • risico-analyse;
  • business impactanalyse;
  • beste practice aanbevelingen;
  • conclusie en aanbevelingen.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

FNsteel
Heliomare
Gemeente Hengelo
Back To Top