skip to Main Content

Functionele implementatie

De projectgroep zorgt voor de implementatie van de nieuwe software. Vervolgens gaat de gehele organisatie ermee aan de slag. Maar hoe zorg je ervoor dat álle medewerkers de nieuwe software optimaal en naar tevredenheid gaan gebruiken?

Functionele implementatie draagt zorg voor alle medewerkers die met de nieuwe software aan de slag gaan. Simpelweg draait het allemaal om communicatie en kennisoverdracht; door goed te kijken wie, wat en welke zorg nodig heeft, bereik je de optimale gebruikerstevredenheid.

GeONE geeft in nauwe samenwerking met didactische onderlegde en ervaren IT-trainers vorm aan deze functionele implementatie.

Deze functionele implementatie bestaat uit het in kaart brengen van de organisatie in relatie tot de nieuwe software, zoals doelgroepen, draagvlak, kennis en (it-) vaardigheid; het vormgeven van activiteiten die de communicatie omtrent de implementatie van de software bevorderen (waarom, wanneer en hoe) en tot slot kennisoverdracht.

Voordelen

Diverse opleidingsmogelijkheden

“Ik kan mijn mensen niet zo lang missen”, een veel gehoord bezwaar. Dat begrijpt GeONE als geen ander. Daarom bieden we ook andere vormen van kennisoverdracht aan, zoals korte interactieve workshops, online learning, beknopte handleidingen, walking around, et cetera. We zoeken altijd samen met u naar de meest passende vorm.

Verhoogt de gebruikersadoptie

Hoe intuïtief software ook mag lijken, een kleine uitleg is vaak erg handig om alle instellingen goed te krijgen. Door middel van concrete use-cases laten we gebruikers direct de voordelen inzien van de nieuwe software tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Men is zo eerder bereid af te stappen van hun eigen, traditionele werkwijze en gebruik te maken van de nieuwe methodes.

Train-the-Trainer opleiding

Met de Train-the-Trainer opleiding leren een of meerdere medewerkers effectief zelf trainingen te geven. Dit voorkomt dat u niet de hele organisatie op training hoeft te sturen en deze in eigen huis en tijd kunt opleiden.

Opleiding hoeft niet veel te kosten

Wij beschikken over diverse opleidingsmogelijkheden, waardoor wij altijd de meest passende vorm van opleiding binnen de gegeven situatie en budget kunnen aanbieden.

Back To Top