skip to Main Content

Documentmanagement

Documenten zijn belangrijk binnen iedere organisatie, maar snelle toegang tot de laatste versie van een document is vaak een lastige opgave. Uw netwerkschijven zijn een wirwar van mappen en submappen. Document Management stelt de juiste mensen in staat om direct toegang te krijgen tot de juiste bestanden.

Voordelen van documentmanagement

Een versie van elk document

Wat als iedereen in de organisatie snel en eenvoudig de juiste contracten, dossiers en documenten kan vinden? Met het juiste document management systeem (DMS) is er maar één versie van elk document. Het maakt niet uit wat voor soort bestand het is, het is altijd actueel.

Delen en samenwerken

Het delen van documenten in een DMS is net zo eenvoudig als een klik met de rechtermuisknop. Of u nu iemand een (link naar een) document stuurt of tegelijk met iemand aan een document wilt werken, een Document Management Systeem houdt alles gestroomlijnd en georganiseerd.

Beveilig content terwijl het toegankelijk wordt gemaakt

Het is belangrijk om uw content veilig te houden, terwijl u ervoor zorgt dat iedereen in uw bedrijf toegang heeft tot de bestanden en informatie die ze nodig hebben. Machtigingen worden automatisch geregeld op basis van de rollen. Tevens wordt de toegang voor externen zoals partnerorganisaties of klanten direct ingesteld.

Vind direct de juiste informatie om betere beslissingen te nemen

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur. Uitgebreide zoekfunctionaliteiten over de gehele SharePoint omgeving, gecombineerd met de kracht van het navigeren.

Document management op maat

De keuze voor een Document Management Systeem is mede afhankelijk van uw bestaande software en systemen en dient afgestemd te worden op uw specifieke eisen en wensen. Om die reden kijken we telkens opnieuw naar wat de juiste inrichting is. M-Files biedt vrijheid, flexibiliteit en alles wat nodig is voor intelligent document management.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

DAF Paccar
Mazars
Rijn & IJssel

Succesverhaal bij Mazars: documentmanagement met SharePoint

Lees het succesverhaal hoe GeONE bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs een gebruiksvriendelijk DMS implementeerde door de combinatie van SharePoint en Macroview DMF.

Back To Top