skip to Main Content

OVERHEID

Van subsidieaanvraag tot het openbaar vervoer, of het nu gaat om landelijke, provinciale of gemeentelijke overheden, overheidsdiensten zijn verplicht om een enorme hoeveelheid documenten en informatie te beheren. De SharePoint informatiemanagement toepassing helpt deze organisaties te voldoen aan regelgeving, terwijl gebruikers directe toegang krijgen tot belangrijke documenten en informatie.

Voordelen

Volwaardige Document Management oplossing

Vervang uw huidige DM door een gebruikersvriendelijke oplossing. SharePoint zorgt dat functionaliteiten zoals check-in/out, versiebeheer, opslaan van metadata, archivering en audit trial makkelijk beschikbaar zijn. Macroview DMF zorgt dat deze en meer functionaliteiten op een eenvoudige manier worden aangeboden aan de gebruiker in de bekende Office applicaties (inclusief Outlook) en Adobe Acrobat Reader.

Bescherm gevoelige informatie

SharePoint maakt het mogelijk om gevoelige informatie te beschermen, terwijl de informatie toegankelijk blijft voor bepaalde mensen in de organisatie. Permissies worden automatisch en dynamisch beheerd, zodat de beveiliging van gegevens gegarandeerd blijft en de toegankelijkheid behouden wordt. Binnen SharePoint kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘in-place’ records management of documenten verplaatsen naar een ‘Records Center’.

Samenwerken met externen

Betrek uw externen direct bij uw processen in een samenwerkingsportaal. Maak inzichtelijk welke werkzaamheden u uitvoert en informeer hen over de status. De volgende stap is dat externen zelf informatie aanleveren, documenten reviewen en taken uitvoeren.

Direct achiveren vanuit Outlook in SharePoint

Macroview DMF maakt het mogelijk om rechtstreeks mailberichten en/of bijlagen naar een bestand in SharePoint te slepen; de volledige SharePoint DMS omgeving is namelijk direct beschikbaar binnen Outlook. Elk mailbericht krijgt een unieke bestandsnaam. Het wordt opgeslagen met eventuele bijlagen en kenmerken (to, from, subject etc.).

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Gemeente Hengelo
Rijn & IJssel
Waterschap Aa en Maas

Wat relaties over ons zeggen:

Waterschap Aa en Maas

"Waterschap Aa en Maas maakt al vele jaren gebruik van DM toepassingen van GeONE voor het managen van projecten en documenten in SharePoint. Het stelt ons in staat op een gebruikers vriendelijke manier onze informatie op orde te houden."

Merijn de Bekker - Coördinator IT Beheer - Waterschap Aa en Maas

Gemeente Hengelo

"Macroview DMF is voor de gemeente Hengelo de ideale oplossing om de samenwerkingsomgeving, gebouwd met Sharepoint, op een gebruiksvriendelijke en efficiënte wijze voor de eindgebruikers beschikbaar te stellen."

Arjan Lenferink - Programma manager Digitaal Werken - Gemeente Hengelo

Back To Top