skip to Main Content

GEZONDHEIDSZORG

De gezondheidszorg is een van ‘s werelds grootste en snelst groeiende industrieën. Van electronische medische dossiers tot ziekenhuis- en praktijkadministratie, het is belangrijk om snel toegang te hebben tot de informatie die u nodig heeft. Wij bieden organisaties een snelle, veilige toegang tot belangrijke documenten.

Voordelen

Vervanging papieren administratie

Elektronische dossiers vervangen de papieren administratie, wat gebruikers direct toegang verschaft tot actuele, accurate informatie. Wij maken het beheren van zorgdossiers simpel, want er is altijd maar één up-to-date kopie van elk bestand.

Overal toegang, op ieder gewenst apparaat

Onderweg of niet op uw werkplek? Bekijk verslagen en beheertaken op uw iPhone, iPad, Android of Windows Phone. Open zorgdossiers, rapporten en andere belangrijke informatie, ongeacht uw locatie of mobiel apparaat.

Up-do-date beleid en procedures

Bent u geregeld tijd kwijt met het langdurig zoeken naar up-to-date procedures of handboeken? Met onze SharePoint Document Management toepassing vindt u meteen de meest recente versie van elk document. Tevens is de reguliere review functie ingeregeld met workflows. In combinatie met de publicatiefunctie worden deze documenten direct op het intranet van uw organisatie beschikbaar gesteld.

Bescherm vertrouwelijke patientinformatie

Met SharePoint DMS is het eenvoudig om vertrouwelijke informatie te beschermen, terwijl deze toch beschikbaar blijft voor specifieke personen. Permissies worden automatisch en dynamisch beheerd; dat garandeert de toegankelijkheid en beveiliging van gegevens.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Heliomare
Zuyderland

Papierloos vergaderen met uw tablet

Papierloos vergaderen met uw iPad, Windows 8 of Android tablet? Wij leveren iBabs, de meest toegepaste applicatie voor papierloos vergaderen. Hiermee heeft u al uw vergaderstukken altijd veilig en overzichtelijk beschikbaar, zowel online als offline. En iBabs biedt u een directe koppeling met uw SharePoint Document Management omgeving.

Back To Top