skip to Main Content

FINANCIELE DIENSTVERLENING

Van banken tot accountants tot verzekeraars, uw branche wordt geconfronteerd met uitdagingen rondom concurrentie en klantbinding tot de beveiliging en beschikbaarheid van gegevens. Onze informatiemanagement toepassingen helpen financiële dienstverleners de informatie huishouding op orde te brengen, processen te automatiseren en hun klanten betrokken te houden.

Voordelen

Samenwerken met klanten

Betrek uw klanten direct bij uw proces. Maak inzichtelijk welke werkzaamheden u uitvoert en informeer ze over de status. De volgende stap is dat externen zelf informatie aanleveren, documenten reviewen en taken uitvoeren.

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Alle klantinformatie op één plek

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie en uw bedrijfssoftware is hier geen uitzondering op. Onze SharePoint informatiemanagement systemen kunnen we direct koppelen aan uw CRM- of ERP-systeem, waarin u bijvoorbeeld uw klantendata registreert. Zo wordt voor elke cliënt een informatiedossier aangemaakt dat direct beschikbaar is in Outlook.

Maak uw bedrijf audit-proof

Het niet slagen voor een audit is zeer kostbaar en riskant. Het bijhouden van alle bestanden c.q. het onderhouden van bijgewerkte financiële documentatie is van cruciaal belang. Het SharePoint Document Management systeem zorgt voor feilloos versiebeheer van al uw bestanden. Bekijk de volledige geschiedenis van alle content in uw organisatie op elk gewenst moment. Zo doorstaat u glansrijk iedere audit.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Nationale Bank Belgie
Mazars

Succesverhaal Mazars – document management met SharePoint

Lees het succesverhaal hoe GeONE bij Mazars Accountants en Belastingadviseurs een gebruiksvriendelijk DMS implementeerde door de combinatie van SharePoint en Macroview DMF.

Wat relaties over ons zeggen:

Mazars

“GeONE heeft met Nintex Workflow een aantal belangrijke business processen voor ons geautomatiseerd. Dit heeft geresulteerd in meer efficiency en tevens belangrijke inzichten opgeleverd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Rob Vergeer - Business & Procesanalist Mazars

Back To Top