skip to Main Content

ENERGIE

Uw industrie is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van energie in de wereld. Van olieraffinaderij tot energiecentrale, het waarborgen van kwaliteitsnormen en directe toegang tot kritische documenten is voor u van cruciaal belang. Wij helpen organisaties te voldoen aan de regelgeving, terwijl we directe toegang verschaffen tot belangrijke documenten en informatie.

Voordelen

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur. Uitgebreide zoekfunctionaliteiten binnen de gehele SharePoint omgeving, gecombineerd met de kracht van het navigeren door een boomstructuur.

Zelf projectdossiers aanmaken

Het werkt efficiënt als projectleiders hun projectdossier zelf kunnen opstarten, zonder tussenkomst van ICT. Dit maken de consultants van GeONE mogelijk door gebruik te maken van templates waarbinnen de bijbehorende rechten, rollen, bibliotheken, documenttemplates en workflows zijn vastgelegd. Uiteraard kunnen we deze templates koppelen aan uw CRM, ERP of SAP applicatie.

Delen en samenwerken

Het delen van documenten met SharePoint Document Management is net zo eenvoudig als een klik met de rechtermuisknop. Of u nu iemand een (link naar een) document stuurt of tegelijk met iemand aan een document wilt werken, SharePoint Document Management houdt alles gestroomlijnd en georganiseerd.

Risico verminderen

Het niet voldoen aan regelgeving is duur en riskant. Van ISO 9001 tot FDA 21 CFR Part 11, de consultants van GeONE zien het als hun taak u te helpen compliant te blijven. Wij helpen u het risico van audits waarop uw organisatie een onvoldoende scoort en wettelijke non-conformiteit te verminderen. Dat doen we door vergaande automatisering van alle relevante processen in uw bedrijf.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

SloeCentrale

Bij incidenten snel de juiste documentatie

De Zeeuwse Sloecentrale gebruikt al vele jaren de SharePoint document management oplossing van GeONE. Onze consultants hebben alle technische documentatie over de gasinstallatie van deze centrale georganiseerd op basis van de KKS code (Kraftwerk-Kennzeichen-System). Deze sterk hiërarchische structuur maakt het mogelijk om bij incidenten, storingen en onderhoud snel de juiste en up-to-date documentatie te vinden.

SloeCentrale

Back To Top