skip to Main Content

BOUW & ENGINEERING

Ontwerpen, bouwen en onderhouden gaat gepaard met veel plannen en documentatie. Bedrijven die projecten realiseren hebben voortdurend te maken met de uitdaging om informatie en processen rondom projecten slim te organiseren. Grip op projectinformatie leidt tot betere risicobeheersing en betere (keten)samenwerking. Met het SharePoint samenwerkingsportaal beschikt u altijd over een up-to-date versie van elk document. En kunt u eenvoudig met uw ketenpartners samenwerken aan projecten.

Voordelen

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur

Is uw dossier compleet?

Met onze BPM module en Nintex Workflow bieden wij u diverse mogelijkheden om te controleren of alle noodzakelijk documenten in een dossier aanwezig zijn. Zo ja, dan kunt u bekijken of deze documenten door de juiste personen zijn geaccordeerd; zo niet, dan is er een mogelijkheid om de juiste personen een reminder te sturen met het verzoek de documenten in te dienen. Zo houdt u de controle over uw dossier en beperkt u de faalkosten.

Zelf projectdossiers aanmaken

Het werkt efficiënt als projectleiders hun projectdossier zelf kunnen opstarten, zonder tussenkomst van ICT. Dit maken de consultants van GeONE mogelijk door gebruik te maken van templates waarbinnen de bijbehorende rechten, rollen, bibliotheken, documenttemplates en workflows zijn vastlegd. Uiteraard kunnen we deze templates koppelen aan uw CRM, ERP of SAP applicatie.

Samenwerken met externen

Betrek uw externe relaties, bijvoorbeeld ketenpartners of klanten, direct bij het project. Laat ze documenten aanleveren, reviewen en goedkeuren. Centraal staat het projectdossier, het rondsturen van documenten behoort tot het verleden.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

BAM
KWS logo
Imtech

Succesverhaal projectdocumentatie in SharePoint.

Lees het succesverhaal hoe een dienstverlener uit bouw, techniek en offshore SeeUnity implementeerde, onder regie van GeONE. Sindsdien kunnen de medewerkers van dit internationaal werkende bedrijf documenten in EDMS moeiteloos koppelen aan SharePoint Online.

Back To Top