skip to Main Content

ONDERWIJS

Het onderwijs is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het intellectueel kapitaal van de wereld. Het is moeilijk om voldoende aandacht te besteden aan het opleiden van studenten als er veel tijd moet worden besteed aan papierwerk en processen. Met het SharePoint DMS automatiseren wij uw administratieprocessen, zodat u meer tijd kunt doorbrengen met uw studenten en op de faculteit.

Voordelen

Automatiseer workflows

Het handmatig beheren van dagelijkse processen is verspilling van uw tijd. Nintex Workflow automatiseert operationele workflows, zoals inschrijvingen van studenten, verlofaanvragen, indiensttreding van nieuwe medewerkers of het afhandelen van binnenkomende post. Dat betekent dat u kunt zorgen voor consistentie, terwijl Nintex Workflow controleert of elke stap in uw processen wordt gevolgd.

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content binnen de Office applicaties (inclusief Outlook) op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Delen en samenwerken

Het delen van documenten met SharePoint Document Management is net zo eenvoudig als een klik met de rechtermuisknop. Of u nu iemand een (link naar een) document stuurt of tegelijk met iemand aan een document wilt werken, SharePoint Document Management houdt alles gestroomlijnd en georganiseerd.

Papierloos vergaderen met tablets

Direct uw vergaderstukken georganiseerd en overzichtelijk beschikbaar op uw tablet, zowel online als offline? Dat kan met iBabs, de meest toegepaste applicatie voor papierloos vergaderen. Hiermee kunt u aantekeningen maken op uw vergaderdocumenten en delen met collega’s; daarnaast kunt u actielijsten genereren en gebruikmaken van de directe koppeling met het SharePoint DMS. Een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke manier van werken.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

De Onderwijsspecialisten
lucas onderwijs
Da Vinci college

Succesverhaal Lucas Onderwijs – informatieprocessen op orde met M-Files

Lees het succesverhaal hoe GeONE bij Lucas Onderwijs de informatieprocessen op orde bracht door de stapsgewijze implementatie van M-Files.

Vergaderdossiers in Office 365 direct beschikbaar op de tablet

Onderwijs Groep Tilburg heeft gekozen voor Office 365 om documenten en vergaderdossiers te managen. De koppeling met iBabs zorgt er voor dat de dossiers en documenten direct als PDF beschikbaar zijn op uw tablet bij het juiste gremium.

onderwijs groep tilburg

Back To Top