skip to Main Content

BOUW & ENGINEERING

Ontwerpen, bouwen en onderhouden gaat gepaard met veel plannen en documentatie. Bedrijven die projecten realiseren hebben voortdurend te maken met de uitdaging om informatie en processen rondom projecten slim te organiseren. Grip op projectinformatie leidt tot betere risicobeheersing en betere (keten)samenwerking. Met een samenwerkingsportaal beschikt u altijd over een up-to-date versie van elk document. En kunt u eenvoudig met uw ketenpartners samenwerken aan projecten.

Voordelen

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur

Is uw dossier compleet?

Met onze BPM module en Nintex Workflow bieden wij u diverse mogelijkheden om te controleren of alle noodzakelijk documenten in een dossier aanwezig zijn. Zo ja, dan kunt u bekijken of deze documenten door de juiste personen zijn geaccordeerd; zo niet, dan is er een mogelijkheid om de juiste personen een reminder te sturen met het verzoek de documenten in te dienen. Zo houdt u de controle over uw dossier en beperkt u de faalkosten.

Zelf projectdossiers aanmaken

Het werkt efficiënt als projectleiders hun projectdossier zelf kunnen opstarten, zonder tussenkomst van ICT. Dit maken de consultants van GeONE mogelijk door gebruik te maken van templates waarbinnen de bijbehorende rechten, rollen, bibliotheken, documenttemplates en workflows zijn vastlegd. Uiteraard kunnen we deze templates koppelen aan uw CRM, ERP of SAP applicatie.

Samenwerken met externen

Betrek uw externe relaties, bijvoorbeeld ketenpartners of klanten, direct bij het project. Laat ze documenten aanleveren, reviewen en goedkeuren. Centraal staat het projectdossier, het rondsturen van documenten behoort tot het verleden.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

BAM
KWS logo
Imtech

Succesverhaal projectdocumentatie in SharePoint.

Lees het succesverhaal hoe een dienstverlener uit bouw, techniek en offshore SeeUnity implementeerde, onder regie van GeONE. Sindsdien kunnen de medewerkers van dit internationaal werkende bedrijf documenten in EDMS moeiteloos koppelen aan SharePoint Online.

LEGAL & JURIDISCHE DIENSTVERLENING

Een van de kenmerken van het werk binnen uw sector is het verzamelen, opslaan en analyseren van zeer grote hoeveelheden documenten en informatie. Met het SharePoint DMS heeft u direct toegang tot al uw clienten en zaken, zelfs vanuit Outlook; zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig contracten met een goedkeuringsworkflow afhandelen. Zo kunt u meer tijd besteden aan meer inhoudelijke werkzaamheden.

Voordelen

Compleet dossier vanuit Outlook

Outlook is uw belangrijkste applicatie. Communicatie over uw zaken vindt veelvuldig plaats via de mail. Wij bieden een vergaande Outlook integratie met ons SharePoint DMS. Zo kunt u mails en/of bijlagen direct naar de juiste zaak slepen. Uw dossier blijft compleet en alle informatie is volledig doorzoekbaar.

Veilig en betrouwbaar case management

Het is makkelijk om juridische zaken en claims te managen als alle relevante informatie op één plaats is terug te vinden. Juridische documenten, contactpersonen en kennisdocumenten worden allemaal beheerd in ons SharePoint DMS. U kunt zelfs bepaalde documenten en informatie rechtstreeks delen met uw cliënten, terwijl gevoelige informatie veilig en privé blijft.

Integratie met practice management systeem

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie en uw bedrijfssoftware is hier geen uitzondering op. Onze SharePoint Document Management systemen kunnen we direct koppelen aan uw practice management systeem, waarin u alle informatie rond cliënten en zaken vastlegt. Zo wordt voor elke cliënt een informatiedossier aangemaakt dat direct beschikbaar is in Outlook.

Manage uw contracten sneller

De groei van uw juridische praktijk of afdeling kost tijd en tijd is kostbaar. Dat heeft direct impact op uw processen. GeONE kan Nintex Workflow inzetten voor het automatiseren van diverse processen binnen uw praktijk of afdeling. Bijvoorbeeld binnen uw Contract Lifecycle Management (CLM): zo weet u direct welke contracten herzien moeten worden en wie verantwoordelijk is voor welke taak. Bovendien kunt u automatisch notificaties laten verzenden.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

DAF Paccar
Hocker

E-mail en bijlagen direct naar uw SharePoint DMS slepen.

Met Macroview DMF kunt u een naadloze integratie realiseren tussen Outlook en SharePoint. Dezelfde gebruikerservaring als het archiveren in persoonlijke Outlook mappen, maar dan met de zekerheid dat belangrijke informatie staat opgeslagen in SharePoint. Klik hier voor ons webinar.

FINANCIELE DIENSTVERLENING

Van banken tot accountants tot verzekeraars, uw branche wordt geconfronteerd met uitdagingen rondom concurrentie en klantbinding tot de beveiliging en beschikbaarheid van gegevens. Onze informatiemanagement toepassingen helpen financiële dienstverleners de informatie huishouding op orde te brengen, processen te automatiseren en hun klanten betrokken te houden.

Voordelen

Samenwerken met klanten

Betrek uw klanten direct bij uw proces. Maak inzichtelijk welke werkzaamheden u uitvoert en informeer ze over de status. De volgende stap is dat externen zelf informatie aanleveren, documenten reviewen en taken uitvoeren.

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Alle klantinformatie op één plek

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie en uw bedrijfssoftware is hier geen uitzondering op. Onze SharePoint informatiemanagement systemen kunnen we direct koppelen aan uw CRM- of ERP-systeem, waarin u bijvoorbeeld uw klantendata registreert. Zo wordt voor elke cliënt een informatiedossier aangemaakt dat direct beschikbaar is in Outlook.

Maak uw bedrijf audit-proof

Het niet slagen voor een audit is zeer kostbaar en riskant. Het bijhouden van alle bestanden c.q. het onderhouden van bijgewerkte financiële documentatie is van cruciaal belang. Het SharePoint Document Management systeem zorgt voor feilloos versiebeheer van al uw bestanden. Bekijk de volledige geschiedenis van alle content in uw organisatie op elk gewenst moment. Zo doorstaat u glansrijk iedere audit.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Nationale Bank Belgie
Mazars

Email en bijlagen direct naar uw SharePoint DMS slepen

Met Macroview DMF kunt u een naadloze integratie realiseren tussen Outlook en SharePoint. Dezelfde gebruikerservaring als het archiveren in persoonlijke Outlook mappen, maar dan met de zekerheid dat belangrijke informatie staat opgeslagen in SharePoint. Klik hier voor ons webinar.

PRODUCTIE

U zet ideeën om in tastbare producten. Van industriële machines tot chemicaliën en metalen, een consistente kwaliteit en snelle toegang tot belangrijke informatie is voor u cruciaal. Nintex workflow maakt het beheren van processen, SOP’s en CAPA’s eenvoudig en efficiënt, terwijl de juiste mensen direct toegang krijgen tot de juiste informatie.

Voordelen

Risico verminderen

Het niet voldoen aan regelgeving is duur en riskant. Van ISO 9001 tot FDA 21 CFR Part 11, de consultants van GeONE zien het als hun taak u te helpen compliant te blijven. Wij helpen u het risico van audits waarop uw organisatie een onvoldoende scoort en wettelijke non-conformiteit te verminderen. Dat doen we door vergaande automatisering van alle relevante productieprocessen in uw bedrijf.

De juiste informatie voor uw projectmanagement

Het is moeilijk om overal van op de hoogte te blijven gedurende de levenscyclus van een project. Of u nu verantwoordelijk bent voor het magazijn of het transport, het SharePoint samenwerkingsportaal geeft u direct toegang tot de informatie die u nodig hebt bij het managen van uw team en uw project.

Automatiseer workflows

Het handmatig beheren van dagelijkse productieprocessen is verspilling van uw tijd. Nintex Workflow automatiseert operationele workflows, zoals wijzigingen van bestellingen of de goedkeuring van orders. Dat betekent dat u kunt zorgen voor consistentie, terwijl Nintex Workflow controleert of elke stap in uw proces verloopt zoals gewenst.

Nauwere samenwerking met uw leveranciers

Het goed managen van de relaties met uw leveranciers vereist een strategische planning. Plus de mogelijkheid tot het volgen en controleren van alle communicatie met uw ketenpartners. Het SharePoint samenwerkingsportaal helpt bij het creëren van nauwere samenwerking met uw toeleveranciers. Alle informatie is direct toegankelijk op een centrale plek, vaak rechtstreeks gekoppeld aan uw ERP of CRM.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

DAF Paccar
MasterBlenders
Alewijnse

Succesverhaal Nintex Workflow in Office 365.

Lees het succesverhaal hoe GeONE bij een ambitieus bedrijf uit de levensmiddelenindustrie de bedrijfsprocessen vertaalde naar SharePoint door de invoering van Nintex Workflow.

GEZONDHEIDSZORG

De gezondheidszorg is een van ‘s werelds grootste en snelst groeiende industrieën. Van electronische medische dossiers tot ziekenhuis- en praktijkadministratie, het is belangrijk om snel toegang te hebben tot de informatie die u nodig heeft. Wij bieden organisaties een snelle, veilige toegang tot belangrijke documenten en informatie.

Voordelen

Vervanging papieren administratie

Elektronische dossiers vervangen de papieren administratie, wat gebruikers direct toegang verschaft tot actuele, accurate informatie. Wij maken het beheren van zorgdossiers simpel, want er is altijd maar één up-to-date kopie van elk bestand.

Overal toegang, op ieder gewenst apparaat

Onderweg of niet op uw werkplek? Bekijk verslagen en beheertaken op uw iPhone, iPad, Android of Windows Phone. Open zorgdossiers, rapporten en andere belangrijke informatie, ongeacht uw locatie of mobiel apparaat.

Up-do-date beleid en procedures

Bent u geregeld tijd kwijt met het langdurig zoeken naar up-to-date procedures of handboeken? Met onze SharePoint Document Management toepassing vindt u meteen de meest recente versie van elk document. Tevens is de reguliere review functie ingeregeld met workflows. In combinatie met de publicatiefunctie worden deze documenten direct op het intranet van uw organisatie beschikbaar gesteld.

Bescherm vertrouwelijke patientinformatie

Met SharePoint DMS is het eenvoudig om vertrouwelijke informatie te beschermen, terwijl deze toch beschikbaar blijft voor specifieke personen. Permissies worden automatisch en dynamisch beheerd; dat garandeert de toegankelijkheid en beveiliging van gegevens.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Heliomare

Bij incidenten snel de juiste documentatie

De Zeeuwse Sloecentrale gebruikt al vele jaren de SharePoint document management oplossing van GeONE. Onze consultants hebben alle technische documentatie over de gasinstallatie van deze centrale georganiseerd op basis van de KKS code (Kraftwerk-Kennzeichen-System). Deze sterk hiërarchische structuur maakt het mogelijk om bij incidenten, storingen en onderhoud snel de juiste en up-to-date documentatie te vinden.

SloeCentrale

ENERGIE

Uw industrie is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van energie in de wereld. Van olieraffinaderij tot energiecentrale, het waarborgen van kwaliteitsnormen en directe toegang tot kritische documenten is voor u van cruciaal belang. Wij helpen organisaties te voldoen aan de regelgeving, terwijl we directe toegang verschaffen tot belangrijke documenten en informatie.

Voordelen

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur. Uitgebreide zoekfunctionaliteiten binnen de gehele SharePoint omgeving, gecombineerd met de kracht van het navigeren door een boomstructuur.

Zelf projectdossiers aanmaken

Het werkt efficiënt als projectleiders hun projectdossier zelf kunnen opstarten, zonder tussenkomst van ICT. Dit maken de consultants van GeONE mogelijk door gebruik te maken van templates waarbinnen de bijbehorende rechten, rollen, bibliotheken, documenttemplates en workflows zijn vastgelegd. Uiteraard kunnen we deze templates koppelen aan uw CRM, ERP of SAP applicatie.

Delen en samenwerken

Het delen van documenten met SharePoint Document Management is net zo eenvoudig als een klik met de rechtermuisknop. Of u nu iemand een (link naar een) document stuurt of tegelijk met iemand aan een document wilt werken, SharePoint Document Management houdt alles gestroomlijnd en georganiseerd.

Risico verminderen

Het niet voldoen aan regelgeving is duur en riskant. Van ISO 9001 tot FDA 21 CFR Part 11, de consultants van GeONE zien het als hun taak u te helpen compliant te blijven. Wij helpen u het risico van audits waarop uw organisatie een onvoldoende scoort en wettelijke non-conformiteit te verminderen. Dat doen we door vergaande automatisering van alle relevante processen in uw bedrijf.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

SloeCentrale

ONDERWIJS

Het onderwijs is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het intellectueel kapitaal van de wereld. Het is moeilijk om voldoende aandacht te besteden aan het opleiden van studenten als er veel tijd moet worden besteed aan papierwerk en processen. Met het SharePoint DMS automatiseren wij uw administratieprocessen, zodat u meer tijd kunt doorbrengen met uw studenten en op de faculteit.

Voordelen

Automatiseer workflows

Het handmatig beheren van dagelijkse processen is verspilling van uw tijd. Nintex Workflow automatiseert operationele workflows, zoals inschrijvingen van studenten, verlofaanvragen, indiensttreding van nieuwe medewerkers of het afhandelen van binnenkomende post. Dat betekent dat u kunt zorgen voor consistentie, terwijl Nintex Workflow controleert of elke stap in uw processen wordt gevolgd.

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content binnen de Office applicaties (inclusief Outlook) op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Delen en samenwerken

Het delen van documenten met SharePoint Document Management is net zo eenvoudig als een klik met de rechtermuisknop. Of u nu iemand een (link naar een) document stuurt of tegelijk met iemand aan een document wilt werken, SharePoint Document Management houdt alles gestroomlijnd en georganiseerd.

Papierloos vergaderen met tablets

Direct uw vergaderstukken georganiseerd en overzichtelijk beschikbaar op uw tablet, zowel online als offline? Dat kan met iBabs, de meest toegepaste applicatie voor papierloos vergaderen. Hiermee kunt u aantekeningen maken op uw vergaderdocumenten en delen met collega’s; daarnaast kunt u actielijsten genereren en gebruikmaken van de directe koppeling met het SharePoint DMS. Een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke manier van werken.

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

De Onderwijsspecialisten
lucas onderwijs
Da Vinci college

Vergaderdossiers in Office 365 direct beschikbaar op de tablet

Onderwijs Groep Tilburg heeft gekozen voor Office 365 om documenten en vergaderdossiers te managen. De koppeling met iBabs zorgt er voor dat de dossiers en documenten direct als PDF beschikbaar zijn op uw tablet bij het juiste gremium.

onderwijs groep tilburg

OVERHEID

Van subsidieaanvraag tot het openbaar vervoer, of het nu gaat om landelijke, provinciale of gemeentelijke overheden, overheidsdiensten zijn verplicht om een enorme hoeveelheid documenten en informatie te beheren. De SharePoint informatiemanagement toepassing helpt deze organisaties te voldoen aan regelgeving, terwijl gebruikers directe toegang krijgen tot belangrijke documenten en informatie.

Voordelen

Volwaardige Document Management oplossing

Vervang uw huidige DM door een gebruikersvriendelijke oplossing. SharePoint zorgt dat functionaliteiten zoals check-in/out, versiebeheer, opslaan van metadata, archivering en audit trial makkelijk beschikbaar zijn. Macroview DMF zorgt dat deze en meer functionaliteiten op een eenvoudige manier worden aangeboden aan de gebruiker in de bekende Office applicaties (inclusief Outlook) en Adobe Acrobat Reader.

Bescherm gevoelige informatie

SharePoint maakt het mogelijk om gevoelige informatie te beschermen, terwijl de informatie toegankelijk blijft voor bepaalde mensen in de organisatie. Permissies worden automatisch en dynamisch beheerd, zodat de beveiliging van gegevens gegarandeerd blijft en de toegankelijkheid behouden wordt. Binnen SharePoint kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘in-place’ records management of documenten verplaatsen naar een ‘Records Center’.

Samenwerken met externen

Betrek uw externen direct bij uw processen in een samenwerkingsportaal. Maak inzichtelijk welke werkzaamheden u uitvoert en informeer hen over de status. De volgende stap is dat externen zelf informatie aanleveren, documenten reviewen en taken uitvoeren.

Direct achiveren vanuit Outlook in SharePoint

Macroview DMF maakt het mogelijk om rechtstreeks mailberichten en/of bijlagen naar een bestand in SharePoint te slepen; de volledige SharePoint DMS omgeving is namelijk direct beschikbaar binnen Outlook. Elk mailbericht krijgt een unieke bestandsnaam. Het wordt opgeslagen met eventuele bijlagen en kenmerken (to, from, subject etc.).

Dit heeft GeONE o.a. gedaan bij:

Gemeente Hengelo
Rijn & IJssel
Waterschap Aa en Maas

Staat uw sector er niet bij?

Laat ons weten in welke sector uw bedrijf actief is en wij laten u zien hoe GeONE het u makkelijker kan maken.

[contact-form-7 id=”845″]
Back To Top