Overslaan naar inhoud

Nintex workflow voor SharePoint: een overview

Kies, drag, drop en je bent klaar. Individuele gebruikers en workflow professionals kunnen binnen enkele minuten een proces automatiseren met behulp van een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken, browser-gebaseerde, dragand-drop workflow designer. Die tegelijkertijd tijd en werk bespaard bij het bouwen, gebruiken en verbeteren van processen. 

Nintex

Krachtig en verbonden

Automatiseren van processen, variërend van eenvoudig tot degenen met een complexe logica, van afdelingen tot complete organisaties, en van een enkele site tot aan degenen die in verbinding staat met de content en systemen on-premise en in de cloud.

Succesverhaal Nintex Workflow in Office 365.

Lees het succesverhaal hoe GeONE bij een ambitieus bedrijf uit de levensmiddelenindustrie de bedrijfsprocessen vertaalde naar SharePoint door de invoering van Nintex Workflow.

Bestuurbaar en beheersbaar

Bewaak de status van uw bedrijfsprocessen in real-time om de prestaties, kwaliteit en compliance problemen snel aan te pakken. Met onze workflow designer kunt u vaststellen wie processen kan ontwerpen en welke middelen zij kunnen gebruiken.

Hergebruik Best Practices

Goede oplossingen kunnen worden toegevoegd aan zelf-service catalogi of proactief doorgestuurd worden naar andere plaatsen. Professionals kunnen in minuten nieuwe componenten maken en deze delen met iedereen die ze nodig heeft. En dat alles kan beheerd worden vanuit één plek.

Terug naar boven