Overslaan naar inhoud

M-Files voor Office 365

Documentmanagement voor SharePoint Online, Outlook, Teams

De documentmanagement uitdagingen van Office 365

De digitale werkplek ontwikkelt zich snel en het is nog nooit zo eenvoudig geweest om online samen te werken dankzij Office 365 met tools als SharePoint, Teams en Outlook. Maar als het gaat om het in balans brengen van online samenwerking met processen en governance, dan hebben veel organisaties nog steeds moeite.

Met de M-Files Office 365 integratie kunnen gebruikers alle bedrijfsdocumenten in context bekijken en beheren zonder hun Office 365 applicaties te verlaten.

Bovendien kunnen gebruikers vanuit de Office 365 interface alle documenten vinden en beheren, ook als deze op andere plaatsen staan opgeslagen zoals op een netwerkschijf of vanuit andere systemen.

Ontdek hoe u de digitale transformatie van uw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen tijdens een persoonlijke demonstratie.

Profiteer van eenvoudige online samenwerking, procesworkflows en documentcontrole met M-Files voor Office 365.

Tijdens de demonstratie krijgt u o.a. antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kun je samenwerking, documenten en controle van alle Office 365 applicaties naadloos op elkaar afstemmen?
  • Hoe kunt u het personeel laten werken in de applicaties waar ze de voorkeur aan geven en tegelijkertijd compliance en governance handhaven?
  • Hoe kunt u de productiviteit verbeteren door de processen rond uw documenten te automatiseren en te stroomlijnen in Office 365?
  • Hoe kunt u de waarde van uw bestaande Office 365-investering maximaliseren?

Persoonlijke online demo

1 op 1 demonstratie
Op elk apparaat
U kiest wanneer
Terug naar boven