Overslaan naar inhoud

M-Files voor Microsoft Teams

Ondersteun thuiswerken op een intelligente manier

Communicatie, samenwerken en documentmanagement

Microsoft Teams biedt uw medewerkers de mogelijkheid remote met elkaar te communiceren en samen te werken, met de M-Files integratie tilt u mobiel werken naar een hoger niveau. Breng samenwerking en documentmanagement bij elkaar, terwijl u volledige grip en controle houdt.

In een online demonstratie tonen wij u 1 op 1 hoe deze functionaliteit er uit ziet en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. We vertellen u de best practices bij onze huidige klanten, zodat u kunt profiteren van een integratie op maat.

Document management in Microsoft Teams

Verbeter het documentbeheer voor Microsoft Teams en geef gebruikers eenvoudige toegang tot alle relevante documenten en informatie, altijd in de juiste context en in overeenstemming met het compliancebeleid van uw organisatie.

Vereenvoudig informatie governance

M-Files stelt gebruikers van Microsoft Teams in staat om toegang te krijgen tot relevante informatie en documenten, ongeacht waar deze staan opgeslagen, terwijl er tegelijkertijd voor wordt gezorgd dat gevoelige informatie wordt beschermd.

Minimaliseer veiligheidsrisico’s en informatielekken

M-Files maakt een robuuste en aanpasbare structuur voor machtigingen mogelijk, zodat mensen in Microsoft Teams alleen toegang hebben tot de documenten waartoe ze geacht worden toegang te hebben.

Persoonlijke online demo

Online 1 op 1
Op elk apparaat
U kiest wanneer
Terug naar boven