Overslaan naar inhoud

M-Files bekroond tot Leader door Nuclues Research

Het leidende platform voor informatiebeheer is erkend voor het verhogen van de consistentie van het werk, het verminderen van fouten en het waarborgen van naleving.

M-Files, wereldwijd marktleider op het gebied van informatiebeheer, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is uitgeroepen tot Leader in het 2023 Nucleus Research Content Services and Collaboration Value Matrix Report. De benoeming tot Leader van dit jaar onderstreept de toewijding van het platform om kenniswerkers te helpen hun productiviteit te verhogen en de kwaliteit van hun werk te verbeteren terwijl bedrijfsrisico’s worden verminderd.

M-Files werd door Nucleus geprezen voor het ingebedde gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om direct informatie te vinden op verschillende platforms en in verschillende archieven en om tevens informatiebeheer af te dwingen. M-Files werd ook erkend voor het feit dat het klanten in staat stelt om op een veilige manier content te delen om de naleving van wet- en regelgeving in verschillende sectoren beter te beheren.

Moderne functies voor hogere ROI

Het metadata-gestuurde platform van M-Files verhoogt de productiviteit door de juiste content in elke context weer te geven, duplicatie van content te voorkomen en te zorgen voor één betrouwbare bron van waarheid voor eindgebruikers. Door routinetaken te stroomlijnen en workflows te versnellen met automatisering, verhoogt het platform niet alleen de tevredenheid van werknemers, maar effent het ook het pad voor algehele bedrijfsgroei en een hogere ROI.

Daadwerkelijke toegevoegde waarde

Nucleus Research heeft leveranciers van contentmanagement geëvalueerd op basis van de bruikbaarheid, functionaliteit en waarde voor de gebruiker van hun oplossing. Terwijl de marktrapporten van andere bedrijven leveranciers positioneren op basis van meningen van analisten, evalueert de Nucleus Value Matrix leveranciers op basis van een analyse van de werkelijke ervaringen van eindgebruikers die de waarde bepalen die klanten uit de oplossing halen.

“Onze erkenning door Nucleus spreekt voor het unieke vermogen van M-Files om een naadloze, snelle en veilige kennisstroom te leveren, waardoor de waarde die dagelijks aan eindgebruikers wordt geleverd wordt gemaximaliseerd”, zegt Laura Carson, chief marketing officer van M-Files. “We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantervaringen door het verbeteren van de werkconsistentie, het minimaliseren van fouten en het verbeteren van compliance. De Leader-benoeming van dit jaar weerspiegelt onze niet-aflatende toewijding aan het voldoen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten wereldwijd.”

M-Files maakt sterke groei door

De strategische overnames van Hubshare in 2021 en Ment in 2023 en de verbeterde integraties met oplossingen als Microsoft Teams, Microsoft Outlook en Adobe Acrobat Sign hebben M-Files in staat gesteld om de interne en externe samenwerking op het gebied van content te versterken en sterke mogelijkheden voor documentautomatisering te bieden, waardoor het leiderschap van M-Files in de markten voor contentdiensten en samenwerking dit jaar is verstevigd. Deze erkenning volgt op een gedenkwaardig jaar voor M-Files, waarin het bedrijf de Centaur-status bereikte, de 100 miljoen dollar ARR overschreed en een YOY-groei van 33% realiseerde in 2022.

Terug naar boven