Overslaan naar inhoud

Intelligent informatiemanagement met M-Files

Visionaire aanpak voor het beheer van documenten

M-Files is niet slechts een hulpmiddel, het is een innovatieve aanpak in het beheer van documenten. M-Files staat voor drie belangrijke elementen:

Metadata

M-Files pakt het anders aan dan andere DMS software. M-Files beheert informatie op een intuïtieve manier door te kijken naar wat voor document het is, in plaats van waar het staat opgeslagen. U hoeft niet meer te raden waar een document thuishoort. Bovendien labelt M-Files documenten aan andere belangrijke bedrijfsobjecten zoals een klant, project of case. Documenten worden dynamisch weergegeven wanneer het nodig is, inclusief automatische machtigingen en workflows.

Open

Met de open architectuur van M-Files hoeft u geen informatie op te slaan in één monolithische oplossing. M-Files kan worden gekoppeld aan andere systemen en repository’s, inclusief netwerkschijf, e-mail, diensten voor bestandsdeling zoals Google Drive en Box, CRM, ERP, verouderde ECM-systemen en veel meer. Informatie kan op één plek worden gebruikt en beheerd, zonder dat dit andere systemen en processen verstoort.

Intelligent

M-Files gebruikt geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om de manier waarop gebruikers omgaan met documenten en informatie te automatiseren, vereenvoudigen en efficiënter te maken. Zo herkent M-Files document op typeniveau, zoals een factuur, contract, projectvoorstel en meer. Maar M-Files gaat verder: het kan zelfs informatie uit documenten analyseren zoals datums, klanten, personen, afdelingen, projecten en nog veel meer.

Woon de online uitzending bij

Dinsdag 9 april – 15:00 uur
Live online uitzending
Ontdek hoe M-Files eruit ziet en werkt
Praktijkvoorbeelden van andere organisaties
Interactief: mogelijkheid om vragen te stellen
[gotowebinar-reg key=”374755741907074828″]
Terug naar boven