Overslaan naar inhoud

Informatiemanagement voor bedrijven en overheden

Structuur volgt strategie. Dat geldt ook voor de structuur van uw informatiemanagement, die naadloos aan moet sluiten op uw bedrijfsstrategie. Zo houdt u altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Uw medewerkers kunnen doen wat ze willen en moeten doen; uw klanten blijven verzekerd van optimale bediening.

GeONE kan u hierin uitstekend adviseren. Wij helpen organisaties een informatiearchitectuur op te zetten die niet alleen nu maar ook in de toekomst past bij hun eisen en behoeften. Zo verrijken we de informatiearchitectuur van onze klanten bijvoorbeeld met up-to-date cloudtoepassingen zoals Sharepoint, Office 365, M-Files, Macroview, Intrexx en Azure, eventueel in combinatie met on-premise applicaties. Zodat zij hun bedrijfsstrategie met succes kunnen uitvoeren.

Workflow

Contractmanagement, postregistratie of HR-processen automatiseren wij voor meer efficiëntie en productiviteit en verlagen daarmee de kans op fouten.

Combineer informatiebronnen

Combineer uw informatiebronnen en biedt deze aan op één plek, in één softwareomgeving. Afgestemd op de rol van de gebruiker.

Alle soorten documenten

Overal en altijd documenten bewaren, vinden en delen, ongeacht welk type. Op alle systemen, op alle schermen, ook mobiel.

Gecertificeerde consultants

Onze consultants zijn gecertificeerd en hebben de juiste ervaring om uw informatiearchitectuur vorm te geven. Complexiteit welkom.

Flexibiliteit van een hybride

U kunt kiezen voor de cloud of on-premise. Of u gaat voor het beste van beide en kiest een hybride vorm.

20+ jaar ervaring

Wij helpen organisaties al meer dan 20 jaar informatie te benutten.

Demo GeONE

Online demo

Wilt u een van de applicaties van GeONE in actie zien? Plan dan nu een gepersonaliseerde live demo.

[TS_VCSC_Icon_Button seperator_1=”” seperator_2=”” button_width=”65″ button_type=”rounded” button_rounded=”ts-button-rounded ts-button-flat-highlight” button_size=”ts-button-small” button_text=”AANVRAGEN” seperator_3=”” seperator_4=”” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.geone.nl%2Flive-demo-aanvraag%2F||”]
Vraag GeONE

Meer weten?

Neem telefonisch contact op via: +31(0)35 740 01 02, of vul het contactformulier in.

[TS_VCSC_Icon_Button seperator_1=”” seperator_2=”” button_width=”65″ button_type=”rounded” button_rounded=”ts-button-rounded ts-button-flat-highlight” button_size=”ts-button-small” button_text=”CONTACT” seperator_3=”” seperator_4=”” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.geone.nl%2Fcontact%2F||”]
Terug naar boven