Overslaan naar inhoud

GeONE voor derde keer op rij M-Files Global Partner of the Year

GeONE, toonaangevend Nederlands specialist in document- en informatiemanagement, heeft de prestigieuze titel van Global Partner of the Year ontvangen tijdens het jaarlijkse mondiale M-Files evenement in Mexico. Dit is de derde opeenvolgende keer dat GeONE wordt bekroond met deze titel, een prestatie die geen enkele partner ooit heeft weten te bereiken. GeONE versterkt zo zijn positie als een van de meest gerespecteerde M-Files partners in de wereld.

Het evenement, dat plaatsvond in Cancún over een periode van drie dagen, bracht partners van M-Files samen van over de hele wereld om de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van informatiemanagement te bespreken. Als erkenning voor de consistente groei, innovatieve oplossingen en uitmuntende branchekennis in de sectoren zakelijke en financiële dienstverlening en bouw, werd GeONE opnieuw bekroond met de felbegeerde mondiale titel.

Intensivering van Customer Success betaalt zich uit

Bastiaan Brefeld, mede-oprichter van GeONE, reageerde verheugd op de onderscheiding en zei: “We zijn echt enorm trots om voor de derde keer op rij deze prijs te pakken. Het is een erkenning van de toewijding van onze mensen aan het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van informatiemanagement. Dankzij onze verhoogde focus op Customer Success hebben we de verwachtingen van onze klanten wederom weten te overtreffen. We monitoren het resultaat en sentiment van onze klanten doorlopend, waardoor we met iedere opdrachtgever het maximale resultaat behalen. Dit succes is eigenlijk gestoeld op het succes van onze klanten.”

Strategisch informatiemanagement van hoogste niveau

M-Files is wereldleider op het gebied van informatiebeheer. Het metadatagedreven document management platform stelt kenniswerkers in staat om direct de juiste informatie in elke context te vinden, bedrijfsprocessen te automatiseren en informatiecontrole af te dwingen. Sebastiaan Crebolder, Head of Global Partner Marketing bij M-Files, feliciteerde GeONE met hun uitzonderlijke prestatie en merkte op: “GeONE heeft consequent uitgeblonken in het bieden van waarde aan klanten en het leveren van innovatieve oplossingen. Hun diepgaande kennis van strategisch informatiemanagement, klantgerichtheid en onderscheidende dienstverlening hebben hen opnieuw tot de beste partner van M-Files gemaakt. We kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking en het realiseren van nieuwe successen van GeONE en hun opdrachtgevers.”

Terug naar boven