skip to Main Content

Woon een online uitzending bij

10 grootste informatieuitdagingen financiële dienstverlening

In deze uitzending gaan we in op de informatie- en documentuitdagingen die leven in de sector van de financiële dienstverlening (accountancy, financieel en belastingadvies). We bespreken elke uitdaging en stellen daar een oplossing tegenover.
22 Jan, 201915:00 CETAanmelden

Projectdocumentatie op orde in SharePoint en Office 365

Tijdens deze uitzending krijgt u inzicht in de toegevoegde waarde van versiebeheer en hoe een verbeterde vindbaarheid van documenten en informatie in Sharepoint en Office 365 leidt tot een drastische verhoging van de productiviteit.
31 Jan, 201915:00 CETAanmelden

Intelligent Informatiemanagement (IIM)

Deze uitzending staat in het teken Intelligent Informatiemanagement. Wat is het en wat kan het voor uw organisatie betekenen? Hoe maak en houd je ondanks de explosie van informatie en documenten deze toch vindbaar en relevant?
7 Feb, 201922:00 CETAanmelden
Frisse inspiratie op het gebied van informatiemanagement
Laatste trends, ontwikkelingen, innovaties & tips
Leer van ervaringen uit de praktijk
Interactief: stel vragen en krijg antwoord
Rechtstreekse uitzendingen vanuit Utrecht
Kijk vanaf jouw gewenste apparaat

GeONE als premium M-Files partner op Enterprise Information Management 2018

Premium partner GeONE bundelt samen met M-Files de krachten op het event Enterprise Information Management 2018. Op 21 november spreken beide partijen in Bussum over Intelligent Informatiemanagement en de waarde die dit kan hebben voor organisaties.

Op het door Management Events georganiseerde event lichten GeONE en M-Files toe hoe artificial intelligence (AI) organisaties kan helpen bij hun informatiemanagement uitdagingen. Organisaties ontdekken hoe zij enorme efficiëntieverbeteringen kunnen realiseren dankzij de toepassing van Intelligent Informatiemanagement.

Enterprise Information Management is een evenement waarbij moderne technieken rondom content- en informatiemanagement getoond en besproken worden. De dag staat in het teken van datagestuurde organisaties en de kracht om informatie assets te ontketenen. Tijdens dit evenement ontmoeten en wisselen gasten van gedachten met IT Management dat verantwoordelijk is voor investeringen in enterprise content management. Het programma is opgebouwd met vooraanstaande experts en professionals uit het informatiemanagementvak.

Onderwerpen die deze dag de revue passeren:

  • Wat is de impact van AI en robotisering op informatiemanagement
  • Wendbaarheid dankzij een datagestuurd businessmodel
  • Security en privacy compliance: de stand van zaken rondom GDPR

Meer informatie over Enterprise Information Management.

Back To Top