Overslaan naar inhoud
Grip op documenten in Microsoft Teams?

Bastiaan Brefeld
Informatiemanagementexpert

Webinar

Documenten in Microsoft Teams

5 hacks voor beter documentbeheer

Het gebruik van Microsoft Teams groeit, net als het aantal channels, sites en chats. Hoe houd je overzicht en grip op de decentrale groei van documenten en data binnen deze aparte eilandjes? Ontdek M-Files voor Microsoft Teams.

De onderwerpen

Iedere channel, site en chat heeft zijn eigen documentbeheer. Met M-Files creëer je een centraal overzicht van alle documenten, permissies, versiebeheer en workflows. Van informatiechaos, naar contentcockpit.

Met Microsoft 365 moet je onthouden waar content is en zoeken door mappen, sites en Teams chats om het te vinden. Met M-Files geef je gewoon aan wat je zoekt en maak je gebruik van metadata voor contextueel zoeken. Kies voor context en vergeet locaties.

Met Microsoft 365 is toegangscontrole statisch en onmogelijk te onderhouden door de map-, site- en teambeperkingen. Met M-Files baseert u toegang op de regels en werkwijze van uw bedrijf. Ontdek de ultieme flexibiliteit dankzij fijnmazige toegang op basis van documenttype, workflowstatus, gebruikersrol en fase in de documentlevenscyclus.

M-Files maakt van Microsoft 365 de centrale toegangspoort tot alle gegevens en documenten, ook uit andere systemen en opslaglocaties. Vind, open en beheer alle documenten en andere data in de interfaces van de Microsoft 365 applicaties zelf. Minder switchen tussen applicaties, meer gemak en overzicht.

Door M-Files te gebruiken als de eenduidige bron van informatie (Single point of truth), ontsluit je een geautomatiseerde audittrail voor elke toegang tot en bewerking van documenten. Wees op ieder moment klaar voor een controle, zonder zorgen.

Aanmelden webinar

  • Woensdag 12 juli – 10:00 uur
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zij beheren documenten met M-Files

Wij zijn een club enthousiastelingen

Die organisaties helpt bij hun document management uitdagingen

GeONE bestaat meer dan 20 jaar uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Voor GeONE zijn bedrijfsprocessen altijd het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseren we die processen en brengen deze in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert uw IT-afdeling van een cost center naar een profit center. Op die manier dragen wij bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van de organisatie. Uw resultaat is leidend, niet de oplossing.

Terug naar boven