skip to Main Content

Woon een online uitzending bij

10 grootste informatieuitdagingen financiële dienstverlening

In deze uitzending gaan we in op de informatie- en documentuitdagingen die leven in de sector van de financiële dienstverlening (accountancy, financieel en belastingadvies). We bespreken elke uitdaging en stellen daar een oplossing tegenover.
22 Jan, 201915:00 CETAanmelden

Projectdocumentatie op orde in SharePoint en Office 365

Tijdens deze uitzending krijgt u inzicht in de toegevoegde waarde van versiebeheer en hoe een verbeterde vindbaarheid van documenten en informatie in Sharepoint en Office 365 leidt tot een drastische verhoging van de productiviteit.
31 Jan, 201915:00 CETAanmelden

Intelligent Informatiemanagement (IIM)

Deze uitzending staat in het teken Intelligent Informatiemanagement. Wat is het en wat kan het voor uw organisatie betekenen? Hoe maak en houd je ondanks de explosie van informatie en documenten deze toch vindbaar en relevant?
7 Feb, 201922:00 CETAanmelden
Frisse inspiratie op het gebied van informatiemanagement
Laatste trends, ontwikkelingen, innovaties & tips
Leer van ervaringen uit de praktijk
Interactief: stel vragen en krijg antwoord
Rechtstreekse uitzendingen vanuit Utrecht
Kijk vanaf jouw gewenste apparaat

Leg systemen langs de meetlat

Kies de juiste software met deze checklist

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer in documentmanagementland. Een overschot aan aanbieders, keuzes en criteria. Wij hebben de belangrijkste op een rijtje gezet aan de hand van de laatste rapporten van Gartner en Forrester. Hiermee bezit u een concrete praktijkaanpak waarmee u een onderbouwde, toekomstbestendige en juiste keuze kunt maken. U kunt hieronder de checklist gratis downloaden.

Download checklist nu gratis

Back To Top