skip to Main Content

SECRETARIAAT

Binnen uw organisatie bent u de spin in het web. Informatie komt via diverse kanalen binnen, aan u de taak deze informatie te ordenen, te filteren en gestructureerd aan te bieden aan het management. Als u informatie mist, kan dat vergaande gevolgen hebben.

Voordelen

Agenda's opzetten en documenten toevoegen makkelijk met iBabs

Papierloos vergaderen met de veelgebruikte applicatie iBabs maakt het voor u eenvoudig om snel agenda’s op te zetten en documenten toe te voegen. De documenten worden automatisch omgezet in PDF formaat. Doordat iBabs in de cloud beschikbaar is, heeft iedereen altijd en overal de beschikking over de meest up-to-date vergaderstukken.

Direct opslaan vanuit Outlook

Communicatie vindt veelvuldig plaats via de mail. Wij bieden een vergaande Outlook integratie met ons SharePoint DMS. Zo kunt u mails en/of bijlagen direct naar het juiste bestand zaak slepen. Uw dossier blijft compleet en alle informatie is volledig doorzoekbaar.

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Alle informatie moeiteloos archiveren

Aangezien u verantwoordelijk bent voor het bijhouden van diverse informatiestromen, is het noodzakelijk dat u altijd over recente, accurate informatie beschikt. Ons SharePoint Document Management systeem maakt archiveren heel eenvoudig en houdt automatisch rekening met noodzakelijke bewaar- en vernietigingstermijnen.

Papierloos vergaderen met uw tablet

Papierloos vergaderen met uw iPad, Windows 8 of Android tablet? Wij leveren iBabs, de meest toegepaste applicatie voor papierloos vergaderen. Hiermee heeft u al uw vergaderstukken altijd veilig en overzichtelijk beschikbaar, zowel online als offline. En iBabs biedt u een directe koppeling met uw SharePoint Document Management omgeving.

Back To Top