skip to Main Content

SALES

U bent verantwoordelijk voor de inkomsten binnen het bedrijf. Daarom kunt u het zich niet veroorloven veel tijd te verspillen aan het vinden van de juiste documenten en informatie. U spendeert uw tijd liever aan het sluiten van de volgende deal. Wij zorgen ervoor dat u de klantgegevens en uw overige data altijd beschikbaar hebt, op desktop, laptop, tablet of smartphone.

Voordelen

Helder overzicht dankzij gekoppelde informatie

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie met in- en externe belanghebbenden. Dit geldt ook voor uw bedrijfssoftware. Onze consultants kunnen SharePoint portalen direct koppelen aan uw CRM-, ERP- en andere softwaresystemen. Hierdoor ontstaat één toegangspunt tot belangrijke informatie binnen uw bedrijf. Wel zo overzichtelijk. Bovendien kunnen u en uw teamleden hierdoor snel belangrijke informatie vinden en gebruiken. Ongeacht waar deze is opgeslagen.

Vind direct de juiste informatie om betere beslissingen te nemen

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Rendement van uw CRM-investering

Blijf op de hoogte van al uw klant- en prospectinformatie. Van documenten (zoals voorstellen, e-mails en facturen) tot bestellingen en contactgegevens, wij maximaliseren het rendement van uw investering in CRM. Dat doen onze consultants door rechtstreek te koppelen of te integreren met uw CRM systeem. Zo heeft u al uw klant- of projectinformatie op één plek up-to-date beschikbaar.

Makkelijk declareren

Net een salestrip achter de rug? U moet achteraf uw onkosten declareren bij de salarisadministratie. Vervelend, want dan moet u eerst een stapel bonnetjes inscannen… Met onze Nintex Mobile App en workflow toepassing fotografeert u de bonnen eenvoudig en slaat u ze direct op in SharePoint. Zo start u handig en snel uw onkostendeclaratie.

Efficiënt opstellen van offertes en contracten met Nintex Workflow

Back To Top