skip to Main Content

PROJECTMANAGER

U bent verantwoordelijk voor een aantal projecten en zaken binnen uw bedrijf. Daartoe werkt u nauw samen met verschillende partijen binnen en buiten uw organisatie. Wij zetten de ‘back office” centraal door het organiseren van alle informatie en het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Voordelen

Helder inzicht in de kwaliteit en status van uw project

U wilt er zeker van zijn dat binnen uw project de juiste stappen op het juiste moment zijn genomen. En dat het dossier compleet is, met de correcte documenten en uitgevoerde goedkeuringsworkflows. Het SharePoint projectportaal brengt visueel en dynamische alle stappen met de bijbehorende documenten en workflows in kaart.

De meest actuele versie van ieder moment

Wat als iedereen in uw organisatie snel en eenvoudig de juiste contracten, dossiers en documenten kan vinden? Met ons SharePoint Document Management systeem is er maar één versie van elk document. Het maakt niet uit wat voor soort bestand nodig is, u heeft altijd de meest actuele versie.

Goede samenwerking dankzij betrouwbaar platform

Samenwerken met diverse partijen vereist een betrouwbaar en gebruikersvriendelijk platform. Op basis van een uniforme projectstructuur worden projectsites aangemaakt, waarbinnen u zowel intern als extern met partijen kunt samenwerken. Door het gebruikersvriendelijke karakter kunt u zelf aangeven wie van zowel de externe als interne deelnemers toegang heeft tot het project, zonder tussenkomst van ICT.

Maak projecten aan vanuit uw eigen CRM

Een nieuw project wordt in de tenderfase al vastgelegd in een CRM systeem. Wanneer het project daadwerkelijk start, voorziet het SharePoint portaal in een projectomgeving op basis van de gegevens in uw CRM.

Succesverhaal projectdocumentatie in SharePoint.

Lees het succesverhaal hoe een dienstverlener uit bouw, techniek en offshore SeeUnity implementeerde, onder regie van GeONE. Sindsdien kunnen de medewerkers van dit internationaal werkende bedrijf documenten in EDMS moeiteloos koppelen aan SharePoint Online.

Back To Top