skip to Main Content

IT

U implementeert en beheert alle technologie die uw bedrijf gebruikt. Uw organisatie vertrouwt op u om al die technologie vlekkeloos te laten werken. Van computernetwerken tot informatiebeveiliging en serverinfrastructuur, u zorgt ervoor dat alles en iedereen operationeel en verbonden blijft. Onze applicaties automatiseren processen, toegangsrechten en veel meer, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke projecten.

Voordelen

Vooraf afstemming met de business

Uw tijd is kostbaar. Het laatste wat u nodig heeft is de zorg voor het managen van andermans taken binnen uw organisatie. Denk aan het aanmaken van een project of cliënt-site en deze toegankelijk maken voor externe gebruikers. Wij ondersteunen de IT door complete templates voor de project- en cliënt-portalen vooraf af te stemmen op de eisen van de business.

Het gaat om de gebruiker

De grootste uitdaging bij het implementeren van een informatiesysteem is ervoor te zorgen dat iedereen het ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Als u in zee gaat met GeONE, is deze gebruikersadoptie nooit een probleem. Onze applicaties sluiten namelijk direct aan op de manier waarop u nu al werkt. Niet alleen dankzij onze jarenlange ervaring, maar ook vanwege onze ‘Build & Play’– aanpak. Hierbij betrekken we de uiteindelijke gebruikers vanaf het begin bij ontwerp en implementatie.

Veilige content, toegankelijk voor de juiste personen

Het is belangrijk om uw content voortdurend goed te beveiligen, terwijl u ervoor zorgt dat iedereen in uw organisatie toegang heeft tot de bestanden en informatie die ze nodig hebben. In onze SharePoint samenwerkingsportalen worden rechten automatisch en dynamisch beschikbaar gesteld op basis van vooraf gedefinieerde rollen. Zowel voor de medewerkers als voor de externe relaties van uw bedrijf.

Flexibele inzet

Aan u de keus: gebruikt u bestaande servers en infrastructuur door SharePoint on-premise te gebruiken, of gaat u in de cloud met bijvoorbeeld Azure of Office 365? Of prefereert u een hybride oplossing, zodat u geniet van de voordelen van beiden? Wij hebben ervaring met de verschillende configuraties en maken uw keus mogelijk.

Dezelfde gebruikerservaring als met Internet Explorer!

De basis van Macroview DMF wordt gevormd door een boomstructuur van uw SharePoint omgeving. De herkenbaarheid en de eenvoud resulteert in een uitzonderlijk hoge gebruikersacceptatie en succesvolle implementaties van uw SharePoint Document Management omgeving.

Back To Top