skip to Main Content

HUMAN RESOURCES

U bent verantwoordelijk voor de belangrijkste troef binnen het bedrijf, de medewerkers. Van het werven tot het opleiden van medewerkers, iedereen binnen het bedrijf vertrouwt op u. Wij helpen u bij het beheren van de documenten en informatie over uw werknemers, denk aan beoordelingen, opleidingen en certificeringen.

Voordelen

Bescherm vertrouwelijk persoonsgegevens

Onze SharePoint omgevingen maken het mogelijk om gevoelige informatie over werknemers af te schermen voor de buitenwereld, terwijl deze informatie wel toegankelijk blijft voor bepaalde mensen in de organisatie. Rechten worden automatisch en dynamisch beheerd, zodat de beveiliging van gegevens gegarandeerd blijft en de toegankelijkheid wordt behouden.

Personeelsinformatie altijd snel bij de hand

Het beheren van informatie over werknemers is een verplichte verantwoordelijkheid. Met onze SharePoint portalen beschikt u over een centrale opslagplaats van alle informatie (geen detail uitgezonderd) over de mensen die de kracht zijn achter het bedrijf. Contactgegevens, opleidingseisen en andere informatie kunt u uitermate makkelijk opslaan, delen en weer ophalen. Zo werkt u secuur, snel en gemakkelijk.

HR processen op maat van uw organisatie

Of het nu gaat om verlofaanvragen, onkostendeclaraties of indiensttreding van nieuwe medewerkers, dergelijke ‘typische’ HR processen hebben wij reeds gerealiseerd met Nintex Workflow en SharePoint. Het is uitermate efficiënt, is onze ervaring, om op basis van een template workflow processen voor 100% passend te maken voor uw organisatie.

Alles eenvoudig bijhouden

Aangezien u met SharePoint alle type informatie kunt opslaan, kunt u alle mogelijke informatie over medewerkers gemakkelijk bijhouden. Van examenuitslagen tot certificering en persoonlijke opleidingsplannen. Uiteraard ondersteunen wij de jaarlijkse beoordelingsgesprekken met Nintex Workflow, waarbij u direct documenten kunt aanmaken, kunt (laten) goedkeuren en afspraken in kunt plannen in de agenda’s.

HR processen zeer geschikt om te automatiseren!

Het automatiseren van de HR processen, zoals onkostendeclaraties, verlofaanvragen, indiensttreding nieuwe medewerkers, levert direct veel winst op voor uw bedrijf. Een business case is snel gemaakt. Dit komt door het repeterende karakter van (vaak papierintensieve) HR-processen die voor iedereen binnen de organisatie van toepassing zijn. Wij realiseren deze processen met Nintex Workflow en Nintex Forms.

Back To Top