skip to Main Content

FINANCIEEL MANAGER

Zonder u krijgt niemand betaald. Of u nu werkt bij de boekhouding, de crediteurenadministratie of de salarisverwerking, u komt uiteenlopende obstakels tegen die kunnen verhinderen dat alles soepel verloopt. Van audits tot rapportages, het beheren van de dagelijkse financiën van uw organisatie kan een zware taak zijn. Wij helpen uw organisatie te voldoen aan de financiële regelgeving en bieden u direct toegang tot belangrijke documenten en informatie.

Voordelen

Maak uw bedrijf audit-proof

Het niet slagen voor een audit is zeer kostbaar en riskant. Het bijhouden van alle bestanden c.q. het onderhouden van bijgewerkte financiële documentatie is van cruciaal belang. Het SharePoint Document Management systeem zorgt voor feilloos versiebeheer van al uw bestanden. Bekijk de volledige geschiedenis van alle content in uw organisatie op elk gewenst moment. Zo doorstaat u glansrijk iedere audit.

Verwerk facturen sneller

Het verwerken van facturen en goedkeuringen is moeilijk en tijdrovend als u dit allemaal handmatig moet beheren. Door het automatiseren van dit proces, kunt u precies vastleggen wie verantwoordelijk is voor welke taak; daarnaast worden notificaties automatisch verzonden en worden de processtappen effectief uitgevoerd. Dat zorg voor tijdwinst, minder fouten en een snellere afhandeling.

Mobiel boekhouden, op ieder gewenst apparaat

Onderweg of niet op uw werkplek? Beheer boekhoudkundige taken met de Nintex Mobiele app voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Beoordeel en keur facturen goed, bekijk declaraties en scan kwitanties ongeacht uw locatie of mobiele apparaat. Dankzij uw mobiele boekhouding kunt u veel flexibeler werken.

Alle financiële informatie moeiteloos archiveren

Om uw werk goed te kunnen doen, is het noodzakelijk dat u altijd over de meest recente financiële informatie beschikt. Ons SharePoint Document Management systeem maakt het archiveren heel eenvoudig en houdt automatisch rekening met noodzakelijke bewaar- en vernietigingstermijnen.

Back To Top