skip to Main Content

COMPLIANCE & KWALITEIT

Handhaving en naleving van de regelgeving en het consistent waarborgen van de kwaliteit van producten en/of diensten zijn uw topprioriteiten. Het verifiëren van de naleving en het borgen van kwaliteiten en kan zeer tijdrovend zijn. Wij automatiseren processen op gebied van compliance en kwaliteit, waarbij de juiste medewerkers direct toegang houden tot de juiste informatie.

Voordelen

Gegarandeerde implementatie van uw wijzigingen

U heeft iets gevonden wat veranderd moet worden en waarvoor een nieuwe procedure vastgesteld dient te worden. Maar hoe controleert u of de voorgestelde wijziging ook is uitgevoerd? Nintex Workflow in combinatie met SharePoint houdt alle toewijzingen en uitstaande taken in de gaten. Zonodig kunnen onze consultants reminders en escalaties in de processen opnemen zodat uw aanpassing gegarandeerd wordt geïmplementeerd.

Automatiseer kwaliteitsprocessen

Uw bedrijf vertrouwt erop dat u alles onder controle weet te houden. U moet ervoor zorgen dat specifieke procedures gevolgd worden maar u kunt niet alle dagelijkse processen handmatig beheren. Nintex Workflow automatiseert kwaliteitsprocessen, zoals change control, trainingen, en correctieve en preventieve acties. Zo kunt u zorg blijven dragen voor de consistentie, terwijl Nintex Workflow verifieert dat iedereen de procedures volgt.

Up-to-date beleid en procedures

Wat als iedereen in uw organisatie direct de up-to-date procedures en handboeken kan vinden? Dat hoeft geen fata morgana te blijven: met onze SharePoint Document Management toepassing vindt u meteen de meest recente versie van ieder mogelijk document. In combinatie met de publicatiefunctie kunnen deze documenten direct op het intranet van uw organisaties beschikbaar worden gesteld.

Risico verminderen

Het niet voldoen aan regelgeving is duur en riskant. Van ISO 9001 tot FDA 21 CFR Part 11, de consultants van GeONE zien het als hun taak u te helpen compliant te blijven. Wij helpen u het risico van audits waarop uw organisatie een onvoldoende scoort en wettelijke non-conformiteit te verminderen. Dat doen we door vergaande automatisering van alle relevante compliance- en kwaliteitsprocessen in uw bedrijf.

Back To Top