skip to Main Content

DIRECTIE

Het vaststellen en naleven van de visie, strategie en doelen van uw onderneming vereist dat u snel de juiste beslissingen kunt nemen. Daarvoor is adequate, up-to-date managementinformatie essentieel.

Voordelen

Het gaat om de gebruiker

De grootste uitdaging bij het implementeren van een informatiesysteem is ervoor te zorgen dat iedereen het ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Als u in zee gaat met GeONE, is deze gebruikersadoptie nooit een probleem. Onze applicaties sluiten namelijk direct aan op de manier waarop u nu al werkt. Niet alleen dankzij onze jarenlange ervaring, maar ook vanwege onze ‘Build & Play’-aanpak. Hierbij betrekken we de uiteindelijke gebruikers vanaf het begin bij ontwerp en implementatie.

Helder overzicht dankzij gekoppelde informatie

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie met in- en externe belanghebbenden. Dit geldt ook voor uw bedrijfssoftware. Onze consultants kunnen SharePoint portalen direct koppelen aan uw CRM-, ERP- en andere softwaresystemen. Hierdoor ontstaat één toegangspunt tot belangrijke informatie binnen uw bedrijf. Wel zo overzichtelijk. Bovendien kunnen u en uw teamleden hierdoor snel belangrijke informatie vinden en gebruiken. Ongeacht waar deze is opgeslagen.

Geen afhankelijkheid van IT

Wij bieden SharePoint omgevingen om informatie en sites te beheren, zonder afhankelijk te zijn van IT. Wilt u wijzigingen aanbrengen in de manier waarop uw bedrijf omgaat met cliënten? Of starten met het invoeren van declaraties met uw smartphone? Laat uw businessteam hun ideeën omzetten in realiteit waardoor uw bedrijf sneller groeit.

Vind direct de juiste informatie om betere beslissingen te nemen

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Papierloos vergaderen met uw tablet

Papierloos vergaderen met uw iPad, Windows 8 of Android tablet? Wij leveren iBabs, de meest toegepaste applicatie voor papierloos vergaderen. Hiermee heeft u al uw vergaderstukken altijd veilig en overzichtelijk beschikbaar, zowel online als offline. En iBabs biedt u een directe koppeling met uw SharePoint Document Management omgeving.

Back To Top