skip to Main Content

WAT IS UW BEDRIJFSROL?

DIRECTIE       IT       SALES       HR       COMPLIANCE       PROJECTMANAGER      FINANCIEEL MANAGER       JURIDISCH EXPERT      SECRETARIAAT

DIRECTIE

Het vaststellen en naleven van de visie, strategie en doelen van uw onderneming vereist dat u snel de juiste beslissingen kunt nemen. Daarvoor is adequate,  up-to-date managementinformatie essentieel.

Voordelen

Het gaat om de gebruiker

De grootste uitdaging bij het implementeren van een informatiesysteem is ervoor te zorgen dat iedereen het ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Als u in zee gaat met GeONE, is deze gebruikersadoptie nooit een probleem. Onze applicaties sluiten namelijk direct aan op de manier waarop u nu al werkt. Niet alleen dankzij onze jarenlange ervaring, maar ook vanwege onze ‘Build & Play’-aanpak. Hierbij betrekken we de uiteindelijke gebruikers vanaf het begin bij ontwerp en implementatie.

Helder overzicht dankzij gekoppelde informatie

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie met in- en externe belanghebbenden. Dit geldt ook voor uw bedrijfssoftware. Onze consultants kunnen SharePoint portalen direct koppelen aan uw CRM-, ERP- en andere softwaresystemen. Hierdoor ontstaat één toegangspunt tot belangrijke informatie binnen uw bedrijf. Wel zo overzichtelijk. Bovendien kunnen u en uw teamleden hierdoor snel belangrijke informatie vinden en gebruiken. Ongeacht waar deze is opgeslagen.

Geen afhankelijkheid van IT

Wij bieden SharePoint omgevingen om informatie en sites te beheren, zonder afhankelijk te zijn van IT. Wilt u wijzigingen aanbrengen in de manier waarop uw bedrijf omgaat met cliënten? Of starten met het invoeren van declaraties met uw smartphone? Laat uw businessteam hun ideeën omzetten in realiteit waardoor uw bedrijf sneller groeit.

Vind direct de juiste informatie om betere beslissingen te nemen

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

IT

U implementeert en beheert alle technologie die uw bedrijf gebruikt. Uw organisatie vertrouwt op u om al die technologie vlekkeloos te laten werken. Van computernetwerken tot informatiebeveiliging en serverinfrastructuur, u zorgt ervoor dat alles en iedereen operationeel en verbonden blijft. Onze applicaties automatiseren processen, toegangsrechten en veel meer, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke projecten.

Voordelen

Vooraf afstemming met de business

Uw tijd is kostbaar. Het laatste wat u nodig heeft is de zorg voor het managen van andermans taken binnen uw organisatie. Denk aan het aanmaken van een project of cliënt-site en deze toegankelijk maken voor externe gebruikers. Wij ondersteunen de IT door complete templates voor de project- en cliënt-portalen vooraf af te stemmen op de eisen van de business.

Het gaat om de gebruiker

De grootste uitdaging bij het implementeren van een informatiesysteem is ervoor te zorgen dat iedereen het ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Als u in zee gaat met GeONE, is deze gebruikersadoptie nooit een probleem. Onze applicaties sluiten namelijk direct aan op de manier waarop u nu al werkt. Niet alleen dankzij onze jarenlange ervaring, maar ook vanwege onze ‘Build & Play’– aanpak. Hierbij betrekken we de uiteindelijke gebruikers vanaf het begin bij ontwerp en implementatie.

Veilige content, toegankelijk voor de juiste personen

Het is belangrijk om uw content voortdurend goed te beveiligen, terwijl u ervoor zorgt dat iedereen in uw organisatie toegang heeft tot de bestanden en informatie die ze nodig hebben. In onze SharePoint samenwerkingsportalen worden rechten automatisch en dynamisch beschikbaar gesteld op basis van vooraf gedefinieerde rollen. Zowel voor de medewerkers als voor de externe relaties van uw bedrijf.

Flexibele inzet

Aan u de keus: gebruikt u bestaande servers en infrastructuur door SharePoint on-premise te gebruiken, of gaat u in de cloud met bijvoorbeeld Azure of Office 365? Of prefereert u een hybride oplossing, zodat u geniet van de voordelen van beiden? Wij hebben ervaring met de verschillende configuraties en maken uw keus mogelijk.

Dezelfde gebruikerservaring als met explorer!

De basis van Macroview DMF wordt gevormd door een boomstructuur van uw SharePoint omgeving. De herkenbaarheid en de eenvoud resulteert in een uitzonderlijk hoge gebruikersacceptatie en succesvolle implementaties van uw SharePoint Document Management omgeving.

SALES

U bent verantwoordelijk voor de inkomsten binnen het bedrijf. Daarom kunt u het zich niet veroorloven veel tijd te verspillen aan het vinden van de juiste documenten en informatie. U spendeert uw tijd liever aan het sluiten van de volgende deal. Wij zorgen ervoor dat u de klantgegevens en uw overige data altijd beschikbaar hebt, op desktop, laptop, tablet of smartphone.

Voordelen

Helder overzicht dankzij gekoppelde informatie

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie met in- en externe belanghebbenden. Dit geldt ook voor uw bedrijfssoftware. Onze consultants kunnen SharePoint portalen direct koppelen aan uw CRM-, ERP- en andere softwaresystemen. Hierdoor ontstaat één toegangspunt tot belangrijke informatie binnen uw bedrijf. Wel zo overzichtelijk. Bovendien kunnen u en uw teamleden hierdoor snel belangrijke informatie vinden en gebruiken. Ongeacht waar deze is opgeslagen.

Vind direct de juiste informatie om betere beslissingen te nemen

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Rendement van uw CRM-investering

Blijf op de hoogte van al uw klant- en prospectinformatie. Van documenten (zoals voorstellen, e-mails en facturen) tot bestellingen en contactgegevens, wij maximaliseren het rendement van uw investering in CRM. Dat doen onze consultants door rechtstreek te koppelen of te integreren met uw CRM systeem. Zo heeft u al uw klant- of projectinformatie op één plek up-to-date beschikbaar.

Makkelijk declareren

Net een salestrip achter de rug? U moet achteraf uw onkosten declareren bij de salarisadministratie. Vervelend, want dan moet u eerst een stapel bonnetjes inscannen… Met onze Nintex Mobile App en workflow toepassing fotografeert u de bonnen eenvoudig en slaat u ze direct op in SharePoint. Zo start u handig en snel uw onkostendeclaratie.

Efficiënt opstellen van offertes en contracten met Nintex Workflow

HUMAN RESOURCES

U bent verantwoordelijk voor de belangrijkste troef binnen het bedrijf, de medewerkers. Van het werven tot het opleiden van medewerkers, iedereen binnen het bedrijf vertrouwt op u. Wij helpen u bij het beheren van de documenten en informatie over uw werknemers, denk aan beoordelingen, opleidingen en certificeringen.

Voordelen

Bescherm vertrouwelijk persoonsgegevens

Onze SharePoint omgevingen maken het mogelijk om gevoelige informatie over werknemers af te schermen voor de buitenwereld, terwijl deze informatie wel toegankelijk blijft voor bepaalde mensen in de organisatie. Rechten worden automatisch en dynamisch beheerd, zodat de beveiliging van gegevens gegarandeerd blijft en de toegankelijkheid wordt behouden.

Personeelsinformatie altijd snel bij de hand

Het beheren van informatie over werknemers is een verplichte verantwoordelijkheid. Met onze SharePoint portalen beschikt u over een centrale opslagplaats van alle informatie (geen detail uitgezonderd) over de mensen die de kracht zijn achter het bedrijf. Contactgegevens, opleidingseisen en andere informatie kunt u uitermate makkelijk opslaan, delen en weer ophalen. Zo werkt u secuur, snel en gemakkelijk.

HR processen op maat van uw organisatie

Of het nu gaat om verlofaanvragen, onkostendeclaraties of indiensttreding van nieuwe medewerkers, dergelijke ‘typische’ HR processen hebben wij reeds gerealiseerd met Nintex Workflow en SharePoint. Het is uitermate efficiënt, is onze ervaring, om op basis van een template workflow processen voor 100% passend te maken voor uw organisatie.

Alles eenvoudig bijhouden

Aangezien u met SharePoint alle type informatie kunt opslaan, kunt u alle mogelijke informatie over medewerkers gemakkelijk bijhouden. Van examenuitslagen tot certificering en persoonlijke opleidingsplannen. Uiteraard ondersteunen wij de jaarlijkse beoordelingsgesprekken met Nintex Workflow, waarbij u direct documenten kunt aanmaken, kunt (laten) goedkeuren en afspraken in kunt plannen in de agenda’s.

HR processen zeer geschikt om te automatiseren!

Het automatiseren van de HR processen, zoals onkostendeclaraties, verlofaanvragen, indiensttreding nieuwe medewerkers, levert direct veel winst op voor uw bedrijf. Een business case is snel gemaakt. Dit komt door het repeterende karakter van (vaak papierintensieve) HR-processen die voor iedereen binnen de organisatie van toepassing zijn. Wij realiseren deze processen met Nintex Workflow en Nintex Forms.

COMPLIANCE & KWALITEIT

Handhaving en naleving van de regelgeving en het consistent waarborgen van de kwaliteit van producten en/of diensten zijn uw topprioriteiten. Het verifiëren van de naleving en het borgen van kwaliteiten en kan zeer tijdrovend zijn. Wij automatiseren processen op gebied van compliance en kwaliteit, waarbij de juiste medewerkers direct toegang houden tot de juiste informatie.

Voordelen

Gegarandeerde implementatie van uw wijzigingen

U heeft iets gevonden wat veranderd moet worden en waarvoor een nieuwe procedure vastgesteld dient te worden. Maar hoe controleert u of de voorgestelde wijziging ook is uitgevoerd? Nintex Workflow in combinatie met SharePoint houdt alle toewijzingen en uitstaande taken in de gaten. Zonodig kunnen onze consultants reminders en escalaties in de processen opnemen zodat uw aanpassing gegarandeerd wordt geïmplementeerd.

Automatiseer kwaliteitsprocessen

Uw bedrijf vertrouwt erop dat u alles onder controle weet te houden. U moet ervoor zorgen dat specifieke procedures gevolgd worden maar u kunt niet alle dagelijkse processen handmatig beheren. Nintex Workflow automatiseert kwaliteitsprocessen, zoals change control, trainingen, en correctieve en preventieve acties. Zo kunt u zorg blijven dragen voor de consistentie, terwijl Nintex Workflow verifieert dat iedereen de procedures volgt.

Up-to-date beleid en procedures

Wat als iedereen in uw organisatie direct de up-to-date procedures en handboeken kan vinden? Dat hoeft geen fata morgana te blijven: met onze SharePoint Document Management toepassing vindt u meteen de meest recente versie van ieder mogelijk document. In combinatie met de publicatiefunctie kunnen deze documenten direct op het intranet van uw organisaties beschikbaar worden gesteld.

Risico verminderen

Het niet voldoen aan regelgeving is duur en riskant. Van ISO 9001 tot FDA 21 CFR Part 11, de consultants van GeONE zien het als hun taak u te helpen compliant te blijven. Wij helpen u het risico van audits waarop uw organisatie een onvoldoende scoort en wettelijke non-conformiteit te verminderen. Dat doen we door vergaande automatisering van alle relevante compliance- en kwaliteitsprocessen in uw bedrijf.

PROJECTMANAGER

U bent verantwoordelijk voor een aantal projecten en zaken binnen uw bedrijf. Daartoe werkt u nauw samen met verschillende partijen binnen en buiten uw organisatie. Wij zetten de ‘back office” centraal door het organiseren van alle informatie en het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Voordelen

Helder inzicht in de kwaliteit en status van uw project

U wilt er zeker van zijn dat binnen uw project de juiste stappen op het juiste moment zijn genomen. En dat het dossier compleet is, met de correcte documenten en uitgevoerde goedkeuringsworkflows. Het SharePoint projectportaal brengt visueel en dynamische alle stappen met de bijbehorende documenten en workflows in kaart.

De meest actuele versie van ieder moment

Wat als iedereen in uw organisatie snel en eenvoudig de juiste contracten, dossiers en documenten kan vinden? Met ons SharePoint Document Management systeem is er maar één versie van elk document. Het maakt niet uit wat voor soort bestand nodig is, u heeft altijd de meest actuele versie.

Goede samenwerking dankzij betrouwbaar platform

Samenwerken met diverse partijen vereist een betrouwbaar en gebruikersvriendelijk platform. Op basis van een uniforme projectstructuur worden projectsites aangemaakt, waarbinnen u zowel intern als extern met partijen kunt samenwerken. Door het gebruikersvriendelijke karakter kunt u zelf aangeven wie van zowel de externe als interne deelnemers toegang heeft tot het project, zonder tussenkomst van ICT.

Maak projecten aan vanuit uw eigen CRM

Een nieuw project wordt in de tenderfase al vastgelegd in een CRM systeem. Wanneer het project daadwerkelijk start, voorziet het SharePoint portaal in een projectomgeving op basis van de gegevens in uw CRM.

ProjectPortaal met SharePoint

Het ProjectPortaal voor SharePoint of Office 365 wordt veel eenvoudiger. Uniformiteit en integraties, het creëren en beheren van complete en betrouwbare projectdossiers en tijdsbesparing. Download hier de factsheet.

FINANCIEEL MANAGER

Zonder u krijgt niemand betaald. Of u nu werkt bij de boekhouding, de crediteurenadministratie of de salarisverwerking, u komt uiteenlopende obstakels tegen die kunnen verhinderen dat alles soepel verloopt. Van audits tot rapportages, het beheren van de dagelijkse financiën van uw organisatie kan een zware taak zijn. Wij helpen uw organisatie te voldoen aan de financiële regelgeving en bieden u direct toegang tot belangrijke documenten en informatie.

Voordelen

Maak uw bedrijf audit-proof

Het niet slagen voor een audit is zeer kostbaar en riskant. Het bijhouden van alle bestanden c.q. het onderhouden van bijgewerkte financiële documentatie is van cruciaal belang. Het SharePoint Document Management systeem zorgt voor feilloos versiebeheer van al uw bestanden. Bekijk de volledige geschiedenis van alle content in uw organisatie op elk gewenst moment. Zo doorstaat u glansrijk iedere audit.

Verwerk facturen sneller

Het verwerken van facturen en goedkeuringen is moeilijk en tijdrovend als u dit allemaal handmatig moet beheren. Door het automatiseren van dit proces, kunt u precies vastleggen wie verantwoordelijk is voor welke taak; daarnaast worden notificaties automatisch verzonden en worden de processtappen effectief uitgevoerd. Dat zorg voor tijdwinst, minder fouten en een snellere afhandeling.

Mobiel boekhouden, op ieder gewenst apparaat

Onderweg of niet op uw werkplek? Beheer boekhoudkundige taken met de Nintex Mobiele app voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Beoordeel en keur facturen goed, bekijk declaraties en scan kwitanties ongeacht uw locatie of mobiele apparaat. Dankzij uw mobiele boekhouding kunt u veel flexibeler werken.

Alle financiële informatie moeiteloos archiveren

Om uw werk goed te kunnen doen, is het noodzakelijk dat u altijd over de meest recente financiële informatie beschikt. Ons SharePoint Document Management systeem maakt het archiveren heel eenvoudig en houdt automatisch rekening met noodzakelijke bewaar- en vernietigingstermijnen.

JURIDISCH EXPERT & ADVOCAAT

Wat u elke dag doet bespaart uw bedrijf of cliënt geld, tijd en hoofdpijn. Omgaan met uw relaties, juridische zaken en alle daarbij behorende documenten is een uitdaging. Ons SharePoint DMS voor Legal is eenvoudig, beschikt over de noodzakelijke functionaliteiten én is volledig geïntegreerd in Outlook, uw belangrijkste applicatie.

Voordelen

Integratie met practice management systeem

Communicatie is de sleutel tot een goede relatie en uw bedrijfssoftware is hier geen uitzondering op. Onze SharePoint Document Management systemen kunnen we direct koppelen aan uw practice management systeem, waarin u alle informatie rond cliënten en zaken vastlegt. Zo wordt voor elke cliënt een informatiedossier aangemaakt in Outlook.

Veilige, betrouwbare case management

Het is makkelijk om juridische zaken en claims te managen als alle relevante informatie op één plaats is terug te vinden. Juridische documenten, contactpersonen en kennisdocumenten worden allemaal beheerd in ons SharePoint DMS. U kunt zelfs bepaalde documenten en informatie rechtstreeks delen met uw cliënten, terwijl gevoelige informatie veilig en privé blijft.

Manage uw contracten sneller

De groei van uw juridische praktijk of afdeling kost tijd en tijd is kostbaar. Dat heeft direct impact op uw processen. GeONE kan Nintex Workflow inzetten voor het automatiseren van diverse processen binnen uw praktijk of afdeling. Bijvoorbeeld binnen uw Contract Lifecycle Management (CLM): zo weet u direct welke contracten herzien moeten worden en wie verantwoordelijk is voor welke taak. Bovendien kunt u automatisch notificaties laten verzenden.

Compleet dossier vanuit Outlook

Outlook is uw belangrijkste applicatie. Communicatie over uw zaken vindt veelvuldig plaats via de mail. Wij bieden een vergaande Outlook integratie met ons SharePoint DMS. Zo kunt u mails en/of bijlagen direct naar de juiste zaak slepen. Uw dossier blijft compleet en alle informatie is volledig doorzoekbaar.

SECRETARIAAT

Binnen uw organisatie bent u de spin in het web. Informatie komt via diverse kanalen binnen, aan u de taak deze informatie te ordenen, te filteren en gestructureerd aan te bieden aan het management. Als u informatie mist, kan dat vergaande gevolgen hebben.

Voordelen

Agenda's opzetten en documenten toevoegen makkelijk met iBabs

Papierloos vergaderen met de veelgebruikte applicatie iBabs maakt het voor u eenvoudig om snel agenda’s op te zetten en documenten toe te voegen. De documenten worden automatisch omgezet in PDF formaat. Doordat iBabs in de cloud beschikbaar is, heeft iedereen altijd en overal de beschikking over de meest up-to-date vergaderstukken.

Direct opslaan vanuit Outlook

Communicatie vindt veelvuldig plaats via de mail. Wij bieden een vergaande Outlook integratie met ons SharePoint DMS. Zo kunt u mails en/of bijlagen direct naar het juiste bestand zaak slepen. Uw dossier blijft compleet en alle informatie is volledig doorzoekbaar.

Vind direct de juiste informatie

Soms lijkt het vinden van het juiste document een onmogelijke opgave. Waar was het bestand opgeslagen? Wie heeft het bewerkt? Wat is de meest recente versie? Dat zorgt voor vertraging en irritatie. GeONE elimineert de chaos van het traditionele mappendoolhof. Wij organiseren content op basis van metadata en een herkenbare boomstructuur.

Alle informatie moeiteloos archiveren

Aangezien u verantwoordelijk bent voor het bijhouden van diverse informatiestromen, is het noodzakelijk dat u altijd over recente, accurate informatie beschikt. Ons SharePoint Document Management systeem maakt archiveren heel eenvoudig en houdt automatisch rekening met noodzakelijke bewaar- en vernietigingstermijnen.

Papierloos vergaderen met uw tablet

Papierloos vergaderen met uw iPad, Windows 8 of Android tablet? Wij leveren iBabs, de meest toegepaste applicatie voor papierloos vergaderen. Hiermee heeft u al uw vergaderstukken altijd veilig en overzichtelijk beschikbaar, zowel online als offline. En iBabs biedt u een directe koppeling met uw SharePoint Document Management omgeving.

Staat uw bedrijfsrol er niet bij?

Laat ons weten welke bedrijfsrol u heeft en wij laten u zien hoe GeONE het u makkelijker kan maken.

[contact-form-7 id=”846″]
Back To Top